Balmain

Balmain Paris

2for1 fra 1995 kr.

Stiftet i 1945, balanserer det eksklusive Parisiske House of Balmain perfekt sitt moderne, trendsettende design samtidig som det respekterer og tar inspirasjon fra sin lange tradisjon som et historisk fransk motehus.

Inspirert av Balmains struktur og ekspertise i design av klær, inneholder denne kolleksjonen av innfatninger stiler og farger som gjør at kvinner føler seg vakre, selvsikre og mektige. Balmain er ikke bare en stil, men også en følelse.

På alle innfatningene finner du subtile, Balmain-merkedetaljer i gull, inkludert en signatur 'B' på stangtippene, samt detalj på templene inspirert av Balmains beltekolleksjon

Se hele kolleksjonen

BL1528S SUN RX

SKU 30570634 - 1995 kr.

Glamorøs er en underdrivelse for denne innfatningen! En mønstret, gjennomsiktig front møter skinnende svart acetat og gir deg et dristig utseende. En enkel, gull Balmain-logo og detaljer på stengene gir den ekstra touchen av luksus.

Se detajler

BL1504S

SKU 30570665 - 1995 kr.

Denne overdrevne, runde innfatningen er selve symbolet på chic! Den delikate gullmetallen fremhever fronten og går fint sammen med de slanke stengene. Enden på stengene er i brun marmormønster, som gjør innfatningen elegant og komplett.

Se detajler

BL1508S

SKU 30570672 - 1995 kr.

Den ultimate “statement” innfatningen for den trygge og moderne kvinnen. Den strukturerte vinklede fronten med dobbel bro og svart farge tiltrekker oppmerksomheten mot øynene. Stengene har gullflettdetaljer som gir den en luksuriøs look.

Se detajler

BL1524S

SKU 30570764 - 1995 kr.

En klassisk fasong i luksuriøs svart og gull. Det skinnende svarte acetatet er et statement i seg selv og sammen med gull-og diamantdetaljer tiltrekker seg innfatningen oppmerksomhet!

Se detajler

BL1084S

SKU 30571310 - 1995 kr.

Booste ditt daglige utseende med litt farge gjennom å bære denne varme burgunder innfatningen. Delikate gulldetaljer på nesebroen og stengene gir den et elegant utseende.

Se detajler
1084S Arm

Olivier Rousteing

I en alder av bare 24 år ble Olivier Rousteing I 2001 utnevnt til Balmains designer – den yngste kreative designeren siden Yves Saint Laurent. Hans fortsettende kritiske og kommersielle suksess hos Balmain har gitt Olivier en fast plass i den innerste sirkelen av de mest respekterte designerne i hele verden.

Olivier er inspirert av selvtillitten til de moderne, sterke kvinnene i hans generasjon, og er fortsatt tro mot merkets rykte som mestere i skreddersøm og tradisjonelle teknikker for å passe Pierre Balmains ”Jolie Madame” estetikk.

Rousteing har klart å slå sammen tradisjonene fra det historiske motehuset med nåtidens sosiale medier generasjon med sin stil #BalmainArmy som appellerer til supermodeller så vel som noen av de største motekjendisene som blant annet Rihanna og Kim Kardashian West. Balmain er fortsatt ett av verdens mektigste og viktigste Parisiske motehus - et symbol på chic og ekstravaganse. Kardashian West. Balmain forblir et quintessential parisisk couture hus - et symbol på chic og ekstravaganse.