Balmain

Balmain
2 for 1 fra 1995 kr.

Balmain ble grunnlagt i 1945, og er selve kvintessensen av Paris med sin perfekte balanse av moderne og toneangivende design med respekt og inspirasjon fra sin lange og tradisjonsrike historie som et høyt ansett fransk motehus.

Denne kolleksjonen er inspirert av Balmains fantastiske håndverk i klesindustrien, og består av en rekke ulike former, farger og signaturdetaljer. Kolleksjonen skal få deg til å føle deg som en vakker, selvsikker og mektig kvinne. Balmain er nemlig ikke bare en look, men også en følelse.

Se hele kolleksjonen 2 for 1 på designerbriller Finn din butikk
Frame image

BL1560S

30735194

Denne sorte og gylne innfatningen kommer i de klassiske Balmain-fargene, og gir deg en perfekt ekstra ‘edge’ i slank, sort metall og utstansede detaljer på brynene - noe som gir en feminin og katteaktig følelse.

Se detaljer
Frame image

BL1556S

30735170

Denne katteøye-formede innfatningen kommer i tidløst skjellsjatteringsmønster, og er et allsidig tilskudd til hverdagslooken din. Den er toppet med elegante detaljer i gull og metall på forsiden og stengene.

Se detaljer
Frame image

BL1564S

30735200

Fremhev din feminine side med denne myke, katteøyeformede innfatningen i et rikt, juvel-farget rubinmønster med speil-lignende stenger i gull som fanger lyset helt perfekt.

Se detaljer
Frame image

BL1557S

30735187

Balmain viderefører sin ekspertise og minimalistiske skreddersøm fra klesindustrien med denne påfallende innfatningen som er buet oppover i elegant skjellsjatteringsmønster og subtile innslag av blått.

Se detaljer
Se hele kolleksjonen 2for1 på designerbriller