Bedriftsavtaler

Vi tilbyr våre bedriftskunder følgende tjenester:

  • Databriller - innfatninger og glass med styrke
  • Vernebriller - innfatninger og glass med styrke
  • Synstester - utføres av våre autoriserte optikere

 

Databriller

Arbeidsgivere er pålagt å tilby synstester til ansatte som under en stor del av arbeidet sitt er opptatt med skjermarbeid. Dette er en verdifull helsefordel for ansatte i alle typer bedrifter. Lange arbeidsøkter foran skjermen kan blant annet forårsake såre øyne, uklart syn, hodepine og svimmelhet. Databriller kan i mange tilfeller være løsningen for å få mer opplagte og e!ektive ansatte.

Specsavers tilbyr individuelt tilpassede databriller inkludert enstyrkeglass (1,5 indeks) med antirefleks og herding fra kr 795 (inkl. mva). Firmaavtalene har lave og forutsigbare priser, er enkle og krever minimal administrasjon. Dine ansatte blir tatt imot av en autorisert optiker i alle våre butikker.
 
 

Vernebriller

Hvis du har ansatte som utsetter sine øyne og sitt syn for daglige farer på arbeidsplassen, har Specsavers teknologien og ekspertisen til å sørge for at dere får trygge arbeidsplasser. Hos Specsavers kan vi tilby lette og komfortable vernebriller til alle typer industrier fra kr 995 (inkl. mva), med individuelt tilpassede vernebrilleglass.

I tillegg til å sørge for at din bedrift følger pålagte sikkerhetskrav, gir våre vernebriller optimal beskyttelse av øynene. Alle våre vernebriller er CE-merket, sertifiserte og EN 166 godkjente, slik at dine ansatte kan utføre sine arbeidsoppgaver trygt og effektivt.
 
 

Aktuelt for deres bedrift?

Kontakt din nærmeste Specsavers-butikk eller vår bedriftsansvarlig på: [email protected]for å få informasjon om hvordan vi kan hjelpe deg å ivareta dine ansattes øyehelse.