Bedriftsavtaler

Vi tilbyr våre bedriftskunder følgende tjenester:

  • Synstester - utføres av våre autoriserte optikere
  • Databriller - innfatninger og glass med styrke
  • Vernebriller - innfatninger og glass med styrke

 

Databriller

Lange arbeidsøkter foran skjermen kan blant annet forårsake såre øyne, uklart syn, hodepine og svimmelhet. Anstrengelsen på øynene kan på sikt sette seg i nakkemuskulaturen og til slutt være medvirkende årsak til alvorlige nakke- og ryggplager. Databriller kan imange tilfeller være løsningen for å redusere sykefravær og få mer opplagte og effektive ansatte.

Specsavers tilbyr individuelt tilpassede databriller inkludert enstyrkeglass med antirefleks og herding fra kr 795 (inkl. mva). Firmaavtalene har lave og forutsigbare priser, er enkle å forstå og krever minimal administrasjon. Dine ansatte blir tatt imot av en autorisert optiker i alle våre butikker.

Les om databriller til din bedrift.

 
 

Vernebriller

Hvis du har ansatte som utsetter sine øyne og sitt syn for daglige farer på arbeidsplassen, har Specsavers teknologien og ekspertisen til å sørge for at dere får trygge arbeidsplasser. Hos Specsavers kan vi tilby lette og komfortable vernebriller i fareklasse S og F fra kr 995 (inkl. mva), med individuelt tilpassede vernebrilleglass.

I tillegg til å sørge for at din bedrift følger pålagte sikkerhetskrav, gir våre vernebriller optimal beskyttelse av øynene. Alle våre vernebriller er CE-merket, sertifiserte og EN 166 godkjente, slik at dine ansatte kan utføre sine arbeidsoppgaver trygt og effektivt.

Det kan være vanskelig å finne en standard vernebrille som passer alle. Dersom du ønsker å tilby alle ansatte en personlig tilpasset vernebrille, leveres disse også uten styrke. 

Les om vernebriller til din bedrift.

 

Aktuelt for deres bedrift?

Vi kan hjelpe deg å ta vare på dine ansattes øyehelse. Benytt vårt online bedriftstilbud, eller kontakt vår bedriftsavdeling på: bedriftsavtaler@no.specsavers.com for å få informasjon om hvordan vi kan skreddersy en løsning til din bedrift.