Årets Brillemodell 2016

AXEL ER ÅRETS BRILLEMODELL 2016

Oslo-gutten Axel Heiberg (28) stakk av med den gjeve seieren i Årets Brillemodell. Den gledelige beskjeden fikk han direkte på Morgenshowet til radio NRJ.

Det ble Axel som vant hjertene til juryen i Årets Brillemodell 2016. I konkurranse med nærmere 1800 påmeldte, gikk han helt til topps i den brillefine konkurransen. Han er en engasjert brillebruker, som ser på briller som en naturlig del av sitt daglige antrekk. På spørsmål om hvorfor han meldte seg på konkurransen, svarer han at turen til Tanzania var en stor motivasjon.

- Det å reise ned dit med briller og optikere til lokalbefolkningen som ikke har tilgang til skikkelig synshelse, er et veldig bra tiltak, som jeg gleder meg til å være en del av, forteller Axel. Han var veldig spent før radio NRJ og Specsavers´ PR-manager Philip Reiler ringte, og slapp jubelen løs da den hyggelige beskjeden kom.

- Axel er en verdig vinner, som vi har stor tro på. Han har glimt i øyet og en positiv holdning, og tar seg flott ut med briller, fastslår Stine Melfald på vegne av juryen. Foruten henne selv, har juryen bestått av ELLEs moteredaktør Petra Middelthon, mediepersonlighet Per Sundnes og modellen Lavrans Solli.

Nå venter en photoshoot i motemagasinet ELLE, samt en tur til Tanzania sammen med optikere fra Specsavers. Hvert år reiser optikere fra Specsavers til Tanzania for å foreta synsundersøkelser og tilpasse brukte briller som er gitt av deres trofaste kunder.

Jeg vil gjerne oppfordre alle til å levere sine brukte briller til sin nærmeste Specsavers-butikk, slik at vi kan hjelpe så mange som mulig, sier Axel.