Årets Brillemodell 2017

FAKTA OM «ÅRETS BRILLEMODELL»

«Årets Brillemodell» ble startet som en antimobbekampanje av Specsavers i England, for over ti år siden. Konkurransen er åpen for alle over 18 år, og ble i år frontet av TV-sjarmøren og brillebruker, Eilev Bjerkerud (28), som tar over stafettpinnen etter Lavrans Solli.

Vinneren av Årets brillemodell 2017 får en tur til Tanzania, som ambassadør for veldedighetsprosjektet «Gi syn til Tanzania», samt en glamorøs photoshoot med Jan Thomas.

MERETE ER ÅRETS BRILLEMODELL 2017

Merete Svenningdal har et dårlig øye, og vet hvor mye briller kan bety for noen. Merete Svenningdal er Årets Brillemodell 2017! - Det kan ikke være sant! Dere MÅ tulle med meg, utbrøt Merete da Morgenshowet og Philip Reiler fra Specsavers ringte den glade vinneren Merete skal dermed på tur til Tanzania, som deltaker for vårt humanitære prosjektet "Gi syn til Tanzania". I tillegg fikk hun en eksklusiv photoshoot med superstylist Jan Thomas, og stjernefotograf Erik Asla samt et gavekort 10 000,- kroner, til bruk i en av våre 75 butikker i Norge. - Tanzania-prosjektet var hovedgrunnen til at jeg meldte meg. Det å få være med å bidra til at andre får synet på plass og oppleve Tanzania, gleder jeg meg veldig til, sier Merete. - Så nå vil jeg bare oppfordre alle til å levere inn briller på nærmeste Specsavers, smiler Merete Svenningdal. Se video fra da Merete fikk den hyggelig beskjeden her: