Årets Brillemodell 2018

Meld deg på Årets Brillemodell og vinn en tur til LA!

Meld deg på i konkurransen om å bli Årets Brillemodell 2018 ved å laste opp ditt bilde (ikke med solbriller) på Facebook. Da kan du vinne en uforglemmelig tur til Los Angeles, og en glamorøs photoshoot blant palmer og bølgesus. 

Ditt reisefølge blir vår ambassadør Halvor Bakke, og reisen vil skje første halvdel av september.

Meld deg på konkurransen her

 

Er det du som er Årets Brillemodell 2018?

Frem til 1. august kan man delta og stemme på sin favoritt. Etter at påmeldingsfristen er over, vil 8 deltakere gå videre til semifinalen i august. Fire går videre på bakgrunn av stemmer på Facebook, og de øvrige fire blir plukket ut av juryen. Av disse 8 semifinalistene vil juryen velge fire deltakere som går videre til finalen som er senere i august.

Juryen som skal kåre den beste brillepersonligheten, består av Årets Brillemodell-ambassadør Halvor Bakke, samt Stine Melfald og Philip Reiler i Specsavers.

 

 

Photoshoot i Los Angeles

Årets Brillemodell 2018 får reise sammen med Halvor Bakke til Los Angeles. Der venter en glamorøs photoshoot. Turen arrangeres i september og Specsavers dekker alle kostnader i forbindelse med turen.

Regler og vilkår

  •     Last opp et bilde av deg selv med briller (ikke solbriller).
  •     Du må selv eie rettighetene til bildet.
  •     Bildet kan være retusjert, men du kan ikke manipulere med utseendet.
  •     Du kan kun sende inn ett bilde til konkurransen.
  •     Specsavers forbeholder seg retten til å fjerne useriøse bilder/deltakere.
  •     Du må være fylt 18 år for å delta i konkurransen.
  •     Specsavers forbeholder seg retten til å bruke de innsendte bildene i kampanjeperioden.
  •    Påmeldingen foregår frem til 1. august 2018.

Frem til 1. august kan man delta og stemme på sin favoritt. Etter at påmeldingsfristen er over, vil 8 deltakere gå videre til semifinalen i august. Fire går videre på bakgrunn av stemmer på Facebook, og de øvrige fire blir plukket ut av juryen. Av disse 8 semifinalistene vil juryen velge fire deltakere som går videre til finalen som er senere i august.om blir sendt inn etter dette er ikke med i konkurransen.

 

FAKTA OM ÅRETS BRILLEMODELL 2018

Årets Brillemodell ble startet som en antimobbekampanje av Specsavers i England, for over ti år siden. Konkurransen er åpen for alle over 18 år, og frontes i år av interiørekspert og TV-sjarmør, Halvor Bakke (47). Han tar over stafettpinnen etter Eilev Bjerkerud.

I år er den store nyheten at vinneren får en uforglemmelig tur til Los Angeles med Halvor Bakke. I California venter en glamorøs photoshoot, og bildene blir publisert på Specsavers sosiale medier.  Photoshooten avholdes i begynnelsen av september. 

Du kan melde deg på via Specsavers offisielle Facebook-side. Merk ditt bilde med #SpecsaversNorge