Årets brillemodell 2014

Årets_brillemodell

Odd-Martin er Årets brillemodell 2014

Odd-Martin Strømsnes Nilssen fra Skodje gikk helt til topps i Årets Brillemodell.  På veien til den gjeve tittelen danket han ut mer enn 1.300 andre deltakere.  Nå venter en tur til Tanzania for å dele ut briller til noen av landets fattigste.

Aldri før har det vært så mange deltakere i konkurransen «Årets brillemodell» som arrangeres av Specsavers for åttende år på rad. Odd Martin Strømsnes Nilssen på 26 år gikk helt til topps blant 1.350 deltakere.
-  Dette var gledelig overraskende forteller Odd Martin.  Jeg meldte meg ikke på selv engang, det gjorde samboeren.”
Juryen som valgte ut Odd-Martin bestod av noen av Skandinavias mest motekyndige mennesker med gründer av Bruuns Bazaar, Bjørn Bruun og Norges egen supermodell Siri Tollerød i spissen.
-  Det var tidlig klart at Odd-Martin skilte seg ut sier Siri Tollerød.  Han ser flott ut på bilder og vil bli en god ambassadør for veldedighetsprosjektet i Tanzania hvor han får være med å dele ut briller som man har samlet inn fra norske brillebrukere.

Hver år reiser optikere fra Specsavers til Tanzania for å foreta synsundersøkelser og dele ut brukte briller som man har samlet inn fra norske brilebrukere.  Tanzania er et av verdens fattigste land og behovet for hjelp er stort.
-  Jeg ser fram til å reise til Tanzania.  Å være med å hjelpe til der nede er den viktigste grunnen til å stille opp i Årets Brillemodell sier Odd Martin.  Det er en mulighet til å gjøre en forskjell som jeg ønsker å gripe og vil oppfordre alle til å levere inn briller de ikke lenger bruker. Vi trenger så mange vi kan få og de vil komme til nytte i Tanzania.