Briller og solbriller med farget glass

Briller og solbriller i regnbuens farger

De siste årene har briller og solbriller med farget glass blitt populært. Gjennomsiktig farget glass er et annerledes og spennende tilbehør som gir deg ekstra oppmerksomhet. Ikke bare ser det bra ut, det er også med på å beskytte øynene dine.

Retroinspirert tilbehør

Briller eller solbriller med glass i ulike farge er både å se på catwalken og blant kjendisene. Brillene er tydelig inspirert av retrostilen som stammer fra 70-tallet, men mange husker nok slike briller fra 90-tallet også. Formene på innfatningene varierer, men runde innfatninger eller innfatninger inspirert av pilotbrillen er typiske for denne brilletrenden. Populære farger på glassene er rosa, blå og oransje. 

 

 

Beskytter øynene

Nå kan du være trendy samtidig som du beskytter øynene dine. Med fargede glass av god kvalitet, beskytter du øynene dine fra farlig UV-stråling. Det er viktig å ta vare på øynene, og derfor er dette en brilletrend som også er bra for øynene. Øynene dine trenger UV-beskyttelse, og derfor anbefaler vi solbriller med farget glass. 

La deg inspirere av 70- og 90-tallet og fyll garderoben med fargerikt tilbehør. Hos Specsavers finner du blant annet brillekolleksjonen fra Kylie Minogue, som tydelig har blitt inspirert av denne trenden selv. Finn din brille i nettbutikken, eller kom innom din nærmeste optiker så hjelper vi deg.