Brillemote 2017

Enten du må ha briller på fulltid eller bare når du sitter med en bok i fanget, så er det viktig at du har brillen som passer deg. Årets brilletrender gir et bredt utvalg av stilfulle briller som både gjør at du kan føle deg på ditt beste samtidig som du ser på ditt beste.

Den retroinspirerte innfatningen står fortsatt høyt i årets brilletrender, på lik linje som i fjor. Dette gjelder både brillene av det rundere slaget med cateye-preg, samt de med litt hardere og firkantete innfatningene. Syttitallet har hatt en stor innvirkning på motebildet det siste året, og dette gjelder også på brillefronten. 

80-tallet skyter inn

Selv om 70-tallet fortsatt har et godt hold på årets brilletrender, ser vi også at 80-tallet har vært en inspirasjonskilde i flere kolleksjoner fra de store motehusene. Her kommer de tynne, delikate innfatningene i metall inn igjen, med litt tykkere og markerte rammer rundt glassene. Det var ikke mye som var spesielt firkantet under 80-tallet med tiårets sprelske antrekk og farger, men brillene skal være i den kjente rektangulære formen som også satte sitt preg på tiåret.

Noe for den lekne

Vi ser også at flere av de store og mer utfordrende motehusene har innført briller med en liten vri i år. De klassiske brillene har fått lekne variasjoner som sterke farger, ulik fargebruk, tykke innfatninger med blokkbokstaver og former som kan minne om formen av lepper og dyreører. Denne trenden står ikke like høyt i brillemoten for herrer, men det er ikke noe i veien for å være litt rolig rebelsk med mønstrete innfatninger. Disse innfatningene står høyt i brillemoten generelt, og er også mye å se på solbrillefronten.

Vi har utvalget!

Specsavers fører et stort utvalg briller og innfatninger, finner du ikke det som passer deg her, kan du ta en titt i vår nettbutikk. Vi har både moteriktige og tidløse briller for kvinner og menn. Du kan også komme innom en av våre butikker for å teste ut hvilken brille som passer deg og din ansiktsform best.