Brillemote 2018

Enten du må ha briller på fulltid eller bare når du sitter med en bok i fanget, så er det viktig at du har brillen som passer deg. Årets brilletrender gir et bredt utvalg av stilfulle briller som både gjør at du kan føle deg på ditt beste samtidig som du ser på ditt beste.

Den retroinspirerte innfatningen står fortsatt høyt i årets brilletrender, på lik linje som i fjor. Dette gjelder både brillene av det rundere slaget med cateye-preg, samt de med litt hardere og firkantete innfatningene. Syttitallet har hatt en stor innvirkning på motebildet det siste året, og dette gjelder også på brillefronten. 

80- og 90-tallet skyter inn

Den retroinspirerte innfatningen med inspirasjon fra både 80- og 90-tallet er også på brillemoten og runde briller forblir en del av årets brilletrend, men gjerne med en liten vri. Her kommer de tynne, delikate innfatningene i metall inn igjen, med litt tykkere og markerte rammer rundt glassene. Det var ikke mye som var spesielt firkantet under 80-tallet med tiårets sprelske antrekk og farger. Runde former sammen med tynn metall eller kraftig acetat, forblir en favoritt i brillemoten.

Noe for den stilbevisste

Vi ser at flere av de store og mer utfordrende motehusene har innført briller med en liten vri i år. DAY Birger et Mikkelsen lanserte en kolleksjon med eksklusive innfatninger som helt klart skiller seg ut fra normen. Innfatningene er et artistisk blikkfang som gir inntrykk, men er samtidig dempet. Innfatningene er sofistikert og komfortable, med omtenksomt og praktisk håndverk. Noen av brillene har sterke farger og lekne fargekombinasjoner. Innfatningene fra DAY passer godt inn i den skandinaviske minimalistiske stilen, men med et ekstra blikkfang rundt øynene. 

Specsavers har utvalget!

Specsavers fører et stort utvalg briller og innfatninger, finner du ikke det som passer deg her, kan du ta en titt i vår nettbutikk. Vi har både moteriktige og tidløse briller for kvinner og menn, av god kvalitet. Du kan også komme innom en av våre butikker for å teste ut hvilken brille som passer deg og din ansiktsform best.