Designersamarbeid

Designersamarbeid

Ny, eksklusiv kolleksjon

Se briller fra DAY

Det er ikke bare «brillemerkene» som lager briller. De store motehusene har for lengst inntatt brillescenen, og flere og flere av dem vil være med på moroa.

Det er neppe tilfeldig, skal vi tro brillestylist i Specsavers, Stine Westlund.

– Dette henger sammen med at briller har blitt mer populært. Det er ikke lenger bare et hjelpemiddel som brukes for synets skyld, men et trend-accessoir på linje med smykker, hodeplagg og annet tilbehør, mener Westlund.

– Briller har blitt et element som brukes for å uttrykke stil og er en viktig brikke i antrekket, og da er det naturlig at også de store motehusene ønsker å tilby det.

DAY Birger et Mikkelsen

Det skorter på ingen måte på interessen for designerbrillene, forteller Westlund.

Danske DAY Birger et Mikkelsen har nylig sluppet sin andre brillekolleksjon i samarbeid med Specsavers.

– DAY er et godt eksempel på at det fungerer å ta med seg designfilosofien fra kles- og interiørkolleksjoner inn i brilleverden. Både når det gjelder DAY og andre designere ser vi tydelige linjer mellom klær og briller, og det er definitivt en suksessfaktor.

 

Westlund mener det er mange fordeler med at stadig flere designere kaster seg på brilletrenden.

– Det skaper et mangfoldig utvalg, og gjør det enklere for folk å finne en brille som både er kledelig og som gjenspeiler den stilen man ønsker å uttrykke. I tillegg tilfører de unike elementer til brilleverden som vi ikke har sett tidligere, forklarer stylisten.
Et annet pluss, er at disse brillekolleksjonene gjør eksklusive merker tilgjengelig for flere. Prisen på designerbriller er nemlig ikke så høy som man kanskje skulle tro.

– Alle designerbrillene hos oss ligger på under 2000 kroner, påpeker Westlund.

Det er spesielt gunstig å gå til innkjøp av luksuriøse innfatninger, ettersom Specsavers gir deg to par designerbriller til prisen av én.

Briller som skaper oppmerksomhet

Den tidligere nevnte DAY-kolleksjonen kjennetegnes av originale mønster og overraskende fargekombinasjoner

– Her ser vi mye dyreprint, støvet rosa, gulldetaljer og enkle logoer. DAY har mestret kunststykket å inkludere kule og særegne detaljer uten at det blir for mye, og resultatet er innfatninger med en veldig elegant finish, skryter Westlund.

Hun tror hemmeligheten bak suksessen ligger i at kolleksjonen både skiller seg ut og treffer mange.

– Vi er veldig glad i skandinavisk design her til lands, og dansk design står spesielt høyt. DAY-kolleksjonen egner seg like godt til hverdags som til fest, og har noe for alle!

Bestill en synstest nær deg