Kjøpsveiledning

Finn din innfatning

På Specsavers sin hjemmeside kan du se på mer enn 1000 innfatninger, fra designerbriller for menn og kvinner til kule briller for barn og ungdom. Finn din perfekte innfatningsstørrelse, sjekk ut innfatningsdetaljer og få ekspertveiledning om hvilken stil som best passer din ansiktsform og hårfarge. I tillegg sikrer Specsavers at du får mest mulig valuta for pengene.

Trenger du litt inspirasjon? Du kan se på briller ut fra trend og stil, sjekke ut våre seneste tilbud og oppdage nye briller etter merke. Du kan også legge briller til favorittlisten din og vise den i butikken.

Se innfatninger for Dame

Se innfatninger for Herre

Velg glass

Vi tilbyr standard énstyrkeglass i alle våre innfatninger. Om du har behov for å kunne fokusere både nært og på avstand med samme brille kan du velge blant en rekke progressive glass. Vi tilbyr også glassalternativer med tillegg som refleksfrie glass, solbrilleglass med styrke og UV-glass – og det er lett å sammenligne priser takket være Specsavers enkle prisstruktur.

Se på våre glassalternativer

Butikkopplevelsen

Vi selger ikke briller på nettet, men du kan få et bredt utvalg av briller i enhver Specsavers-butikk, og du kan ta med favorittlisten til butikken for å handle. Før du kjøper briller, må du ha en brilleseddel – hvorfor ikke bestille en synstest eller kontaktlinsetest hos oss og finne nærmeste butikk i vår butikkoversikt?

Bestille synstest