Finn de riktige brillene til hårfargen din

Riktig valg av innfatningsfarge kan virkelig fremheve ansiktstrekkene dine.

Kastanjebrunt

Prøv å gjenspeile varmen i din naturlige farge med rødbrune, gyldne, kopperpregede eller skilpaddefargede innfatninger. Grønt og brunt vil matche øyenfargen din. Vi anbefaler å unngå gule nyanser som vil få håret ditt til å se mattere ut.

Frames Paragraph: 

Blondt

Hvis du er blond med honning- og bronsenyanser, kan du prøve lette modeller i skilpaddefarger og ravtoner for å komplementere den naturlige hårfargen din. Har du derimot kjølige undertoner av platina, kan du eksperimentere med pastellfarger som komplementerer håret ditt uten å ta all oppmerksomhet bort fra ansiktet. Unngå mørke, tunge innfatninger, kalde farger som blått og grønt, samt lyse metaller.

Frames Paragraph: 

Lysebrunt

Bronse og andre varme metallfarger vil komplementere eventuelle rødtoner i håret ditt, mens lys skilpadde vil få fram eventuelle askegrå innslag. Unngå tunge, mørke innfatninger, kalde farger eller lyse metaller som vil få deg til å virke blass.

Mørkebrunt

Velg lyse metallinnfatninger som sølv eller rødlig, samt svart eller mørk skilpadde. Vi anbefaler å unngå pasteller og tunge modeller.

Lyst grått

Prøv fyldige, dype farger som kirsebærrødt eller havblått – de vil komplementere den naturlige hårfargen din. Metallinnfatninger passer også flott til mennesker med lyst grått hår. Prøv å styre unna gule eller brune nyanser som kan få det lysegrå håret ditt til å virke matt.

Mørkt grått

Metall- eller plastinnfatninger i klare farger er svært kledelig for mennesker med mørkegrått hår, så her er det bare å ha det gøy! Vi ville ha unngått innfatninger som er for mørke og tunge.

Svart

Svart hår innebærer at du vil se flott ut med enhver mørk farge, fra svart til rødlig og mørkegrønt, spesielt med innfatninger som har en enkel form. Unngå bleke farger, da de kan virke blasse mot det mørke håret ditt.