Brilleinnfatninger

360 flex-hengsler

Fleksible hengsler som kan dreies 360°, slik at stengene kan åpnes i en hvilken som helst vinkel. Denne forbedrede slitestyrken gjør dem ideelle for brukere som tar brillene ofte av og på.

Fås på utvalgte innfatninger fra kr. 1395.

Innfatninger tilpasset glass med høy styrke

Spesifikke innfatninger med tykkere kant, designet for å holde på plass tykkere glass, og skjule mer av tykkelsen.

Fås på utvalgte innfatninger fra kr. 995.

Metallinnfatninger

Disse mer avanserte innfatningene tåler å bli bøyd og vridd. De superfleksible stengene er laget av et høyteknologisk metall med et moderne, minimalistisk utseende.

Fås i vår kr. 1395-serie.

Plastinnfatninger

Beta-plastinnfatninger kan vris og vrenges, men går tilbake til den opprinnelige formen. Den fleksible innfatningen er laget av innovativ plast, mens stengene er laget av høyteknologisk metall slik at de er ultratynne og lette.

Fås i prisklassen kr. 1395.

Lette briller

Vårt Fineform-utvalg er laget spesielt for å være lette og ikke merkbare mot ansiktet. Det er laget et smalt spor i glasskanten slik at innfatningen sitter delvis inne i glasset. Materialene som er brukt gir en innfatning som er så lett at du ikke merker at du har den på.

Fås i prisklassen kr. 1995.

Titanbriller

Vårt titanutvalg omfatter lette innfatninger som er komfortable å ha på hele dagen. I tillegg er de nikkelfrie, og passer dermed perfekt for mennesker med nikkelallergi.

Fås i prisklassen kr. 1795.