Solbrillemote for henne

Årets solbrillemote til dame

Hos oss kan du få solbriller fra 795,-. Du kan velge mellom en rekke ulike stiler, alt fra retro til en moderne kattøyefasong. Uansett om du er på jakt etter sterke farger eller et klassisk utseende, vil du finne noe som passer for deg.

Gjør et inntrykk med mønstrede innfatninger!

Årets største trend i solbrillemoten for damer er mønstrede innfatninger i klare farger. Solbrillene skal være noe á la skilpaddemønster, men gjerne med blå, rosa, gule eller klare innfatninger med en kontrastfarge på mønsteret. Det handler om å gjøre et inntrykk og stikke seg litt ut med årets solbriller for damer. Ikke vær redd for det overdådige, et par statement-briller kan hjelpe deg med å style opp et ellers nøytralt antrekk og komplimenterer alle enkle, tidløse plagg en skulle ha i klesskapet.

Elegante og skarpe linjer med katteøy-fasong er en av årets solbrilletrender

Elegante og skarpe linjer

Cateye er fortsatt en populær form på solbrillene og de skarpe hjørnene vil gi linjene i ansiktet ditt et elegant preg. Det har i tillegg blitt spesielt populært med runde glass, mens kun en tynn metallstang utformer et såkalt butterfly-preg, som er en noe spissere variant av cateye. For butterfly-brillene skal glasset gjerne være i duse farger som lyserosa, lyseblå og i andre kalde toner som gradvis blir lysere og lysere ut mot enden av glasset. For cateye-brillene skal rammen gjerne være massiv og med ensfargede, helt mørke glass eller såpass lyse at man tydelig ser øynene dine gjennom glassene. 

Oversized og runde briller er fortsatt moderne

Oversized og runde fortsatt populært

Store, runde briller er fortsatt populært. Spesielt etter at 70-tallstrenden kom for fullt i fjor sommer i klesbutikkene. De runde glassene gir en følelse av bohem og litt hippie, men er fortsatt ansett som et must-have i solbrillesamlingen. Runde solbriller er noe vågalt å gå med, da de er veldig iøynefallende, men piffer opp både festival- og business-looken. Her er det også trygt å gå for briller med fargede glass, da gjerne også med en speileffekt. Multifargede glass er ikke like stort i årets motebilde, men går du for ensfarget og lyse farger så er du sikret. Ønsker du et par solbriller som har det lille ekstra, ser vi at blant annet tvinnet innfatning eller små krystaller på siden av rammen, står høyt hos designerne i år.