Solbrillemote for ham

Avrundede kanter eller harde linjer? Oppdater deg på solbrillemoten for menn 2017

Solbrillene har blitt mye mer enn bare beskyttelse for øynene. De har blitt en del av vår identitet som person, og et tilbehør vi kan bruke til å piffe opp ethvert antrekk. For menn ser vi at trenden med noe avrundede kanter fortsatt holder et sterkt fotfeste i årets brillemote. 

Den evige klassikeren

Pilotbrillen kommer nok ikke til å gå av moten med det første. Det tidløse designet går igjen år etter år, og gjerne med så tynn innfatning som mulig. De store solbrillene som har en tjukk innfatning over neseryggen er ikke så populære lenger, derimot ser vi at tynne innfatninger med minimalistiske detaljer på pilotbrillen er en slager i årets brillemote for menn.

Avrundede kanter og plastinnfatninger

Solbriller i Wayfarer-stilen kom tilbake for fullt for noen få år siden og har klart å holde et godt fotfeste siden. Vi ser noen forandringer i år mot at brilleglassene blir noe større, men ideen er det samme. De avrundede kantene kan gi ansiktet ditt et litt mykere uttrykk, men fortsatt markere de maskuline linjene.

Nøytrale farger i innfatninger er det som står høyest, de trygge alternativene er blå, sorte, grå, mørkebrune og lysebrune innfatninger. Ønsker man å skille seg litt ut, men likevel holde det nøytralt, er innfatninger i tre (eller malt slik at det ser ut som tre) den største trenden for herrebriller i år. Enten om det er grått, sort eller brunt treverk, ser vi dette designet gå ofte igjen i herreinnfatninger. 

Dropp fargeglassene

Fjorårets trend med blå, rosa, grønne og andre multifargede speilglass, er ikke like mye å se i solbrillemoten for menn i år. Er du på utkikk etter nye solbriller bør du heller gå for svarte, brune eller grå brilleglass. Vi ser noen gjentagelser med blå og grønne glass også, men da uten speileffekten som var så trendy under fjoråret. Gå gjerne for polariserte glass, så slipper du skarpt gjenskinn og refleksjoner fra blanke overflater, samt at du gir øynene en bedre flate å se ut gjennom.