Solbrilletrender

Ta en pause i solen

Solbrilletrender året rundt
Skal du på ferie, tilbringe tid ved sjøen, eller rett og slett elsker solrike turer hjemme. Da vil våre solbriller være en naturlig del av din garderobe.

Solbriller til dame

Hos oss kan du få solbriller fra 795,-. Du kan velge mellom en rekke ulike stiler, alt fra retro til en moderne kattøyefasong. Uansett om du er på jakt etter sterke farger eller et klassisk utseende, vil du finne noe som passer for deg.


" " Runde former, Wayfarer-inspirert eller kattøyeform - vi har en stil som passer for deg" "

Se alle solbriller til herre

Utvalget av solbriller til herre er klassisk med moderne undertoner. Moderne fasonger og materialer, gjør hver enkelt brille helt unik. Ta en titt på vår solbrillekolleksjon, og finn dine favoritter.


" " Tradisjon og moderne detaljer satt sammen på en spennende måte" "

Se alle solbriller til barn og ungdom

Vår nye kolleksjon med solbriller for barn er full av gøyale detaljer og lekne farger. Samtidig beskytter de barnets øyne mot solen.


" " Fargerike og gøyale detaljer gjør disse solbrillene til barnas favoritter" "

Designersolbriller

Uansett om du er på jakt etter det klassiske utseendet, en retro stil eller en banebrytende design, kan vi tilby et bredt utvalg av de nyeste innfatningene fra kjente designermerker.Våre briller er alle designet for mote- og kvalitetsbevisste kunder. Teksturer, farger og detaljer som passer enhver smak og ansiktsfasong – alle til fantastiske priser.

PASS PÅ ØYNENE DINE I SOLEN

Sjekk at solbrillene er CE-merket, som sikrer at solbrillene er sertifisert med tanke på blokkering av UV-stråler.

Dersom du skal på ferie og har solbriller med styrke lønner det seg å ta med telefonnummeret til optikeren din. Om solbrillene dine skulle bli ødelagte kan optikeren sende brilleseddelen din til en optiker i nærheten slik at du kan skaffe deg nye solbriller.

Med polariserte glass kan du redusere gjenskinn, som kan blende deg. Denne type glass er spesielt nyttige i nærheten av vann eller når du deltar i utendørsaktiviteter.

Invester i fargeskiftende glass som tilpasser seg lysendringer, og blir mørkere i sterkt lys. Alternativt kan du bruke fargede glass for å redusere UV-strålene som treffer øynene.

GLASSALTERNATIVER

Alle briller fra Specsavers leveres med standard enstyrkeglass, etui og pusseklut. Du kan kjøpe ekstra glassbehandlinger som kan beskytte og forbedre brillene dine. Velg blant alternativene nedenfor.

  • Farger

  • Solfarge og UV

  • UltraClear

  • Ekstra tynne og lette glass

  • Polariserte glass

  • UltraDrive

  • Fargeskiftende glass