Cateye solbriller

Små spisse solbriller

Det dukker stadig opp nye trender i motebildet, noe som også gjelder brille- og solbrilletrender. En ny trend er små spisse solbriller med den kjente cateye-stilen. Med tydelig inspirasjon fra 90-tallet kan man se disse solbrillene både på catwalken og på kjendiser. 

La deg inspirere av kjendiser som Kardashians, Kanye West og Rihanna, som typisk var tidlig ute med små briller. Cateyes med små innfatninger, og aller helst med fargede brilleglass, gir et tøft og retroinspirert preg. Helst skal de være så spisse og små som mulig.

Ikke alle våger å følge denne 90-talls inspirerte brilletrenden. Større solbriller med cateye-form er likevel en del av brillemoten, og gir et stilfullt og moderne preg. Specsavers har et stort utvalg solbriller, og her vil du kunne finne din favoritt blant spisse solbriller med cateye-form. La deg inspirere av de små spisse solbrillene, og finn din solbrille i nettbutikken. 

Specsavers fører solbriller fra en rekke designere, blant annet BalmainKylie Minogue og Tiger of Sweden. Finn din favoritt-brille i nettbutikken, eller kom innom din nærmeste optiker så hjelper vi deg.