Cheap Monday

Brand Banner Image

Nye designerbriller fra Cheap Monday
2for1 fra 1595,-

Det skandinaviske jeans- og klesmerket, Cheap Monday, er internasjonalt kjent for sitt fashion-rennomé, noe som også kommer fram i denne brillekolleksjonen. Bruken av høykvalitets acetatplast i denne serien har en særegen rå overflatebehandling som gir en denimlignende tekstur. Om du er ute etter en kul og fresh look, kan du velge blant en rekke trendsettende briller fra Cheap Monday.

Wasted Monday

WASTED MONDAY – 1595,-

Ref. 30471146

Denne svarte, skilpaddemønstrede brillen vil hente fram mystikken i deg. Vinkelformet og med en rå finish i plast skaper innfatningen et solid og organisk inntrykk.

Se detaljer
Thirsty Monday

THIRSTY MONDAY – 1595,-

Ref. 30471139

Cheap Mondays moderne vri på en klassisk skilpaddemønstret brille. Denne runde formen er både kul og diskré på en uanstrengt måte. Med børstet effekt gir den et interessant uttrykk.

Se detaljer
Mad Monday

MAD MONDAY – 1595,-

Ref. 30471122

Prøv denne brillen for en urban og kul look. En slank metallplate i fronten gir et komplett uttrykk sammen med den røffe overflaten i plast. Denne brillen er mer enn bare en enkel innfatning.

Se detaljer
Wasted Monday

WASTED MONDAY – 1595,-

Ref. 30471153

Denne stilige sammensetningen av ren, mørk metallisk blå og klassisk Wayfarer-inspirert skilpaddemønstrede sider, passer perfekt for en eksentrisk, men allsidig stil.

Se detaljer