Converse

Converse
2 for 1 fra 1595 kr

Converse ble etablert i 1908, og har opparbeidet seg et image som “America’s Original Sports Company”. Merket forbindes med en rekke legendariske skomodeller som Chuck Taylor All Star, Jack Purcell og One Star. I dag tilbyr Converse en rikholdig portefølje av skotøy til herre, kvinne og barn, i tillegg til klær og tilbehør som for eksempel solbriller og briller. Alt kjennetegnes av den kjente Converse-stilen som lar deg uttrykke deg slik du vil og vise frem kreativiteten din.

Se Converse-kolleksjonen 2 for 1 designertilbud Finn din nærmeste butikk
Frame image

CONVERSE 33

30512214

Denne innfatningen skiller seg ut med sin kullsorte finish og livlige stenger i skjellsjatteringsmønster og avrundede tipper pyntet med den ikoniske Converse-stjernen.

Se mer
Frame image

CONVERSE 42

30512320

Denne tykke, sorte innfatningen gir deg en monokrom og minimalistisk look som piffes opp av en ikonisk Converse-stripe nedover stengene og kritthvit innside.

Se mer
Frame image

CONVERSE 49

30689565

Gå for en klassisk stil med denne runde innfatningen i anvendelig skjellsjatteringsmønster. De elegante stengene i gyllent metall og den velkjente Converse-logoen på de avrundede tippene gir deg garantert oppmerksomhet.

Se mer
Frame image

CONVERSE 54

30689619

Converse gjør sin vri på de ikoniske pilotbrillene, med en stilig, gyllen look og skjellsjatteringsmønstrede tipper, i tillegg til den ikoniske Converse-stripen på stengene.

Se mer
Se hele Converse-kolleksjonen 2 for 1 designertilbud