Converse

Converse

Merkevaren Converse ble etablert i 1908, og sees på som «America’s Original Sports Company»™. Converse har en rik historie, og forbindes med en rekke legendariske sko som Chuck Taylor® All Star®, Jack Purcell® og One Star®. I dag tilbyr Converse et variert utvalg innen sko for menn, kvinner og barn, samt klær og tilbehør – inkludert en rikholdig kolleksjon av briller og solbriller som lar deg uttrykke deg selv og din kreativitet.

Converse 10

En klassisk, sort, avrundet metallinnfatning med tofargede acetatstenger i sort og mørk sandfarge. Sand… strand… sol... Avslapning i Converse-stil.

Ref. 30268821

Finn ut mer

Converse 14

Lasergraverte stjerner smykker de tofargede stengene i acetatplast – bærlilla på yttersiden, lysere syrin på innsiden – alt for å gi en følelse av 100 % autentisk Converse. En tydelig detalj som reflekterer ditt syn på livet.

Ref. 30268869

Finn ut mer

Converse 21

Converse sin versjon av den klassiske skilpaddefargede innfatningen. Den tradisjonelle formen, stilen og den nøkkelhullsformede nesebroen balanseres av de gullfargede metallstengene og den inngraverte Converse-logoen.

Ref. 30268937

Finn ut mer