Åpent for deg

Men din trygghet kommer først!

Velkommen tilbake

Nå som ting begynner å gå tilbake til normalen, så har vi full forståelse for at du kanskje er litt urolig for å besøke oss i butikk igjen. Vi ønsker at du skal kunne føle deg trygg og ivaretatt, og har derfor gjort noen endringer i våre rutiner – sånn at det alltid er så trygt og rent som mulig for våre kunder.

Når du kommer inn i butikk

Vi vil fortsatt følge våre grundige rutiner for håndhygiene. Så når du bestiller en time, vil vi minne deg om å vaske hendene før du kommer inn. Når du kommer inn i butikk så vil det være hånddesinfeksjon tilgjengelig som du kan bruke både før avtalen din og gjennom hele ditt besøk.

Hva vi gjør under forundersøkelse

For undersøkelser hvor vi trenger å komme nærmere enn en meter, vil teamene våre bruke personlig verneutstyr (PPE), der det er aktuelt.

Mellom hver pasient vil vi rense området og alt utstyret som brukes.

Ekstra tiltak i butikk

  • Vi fortsetter å holde avstand - så butikken kan bli lagt opp på en annen måte, vi vil begrense antall mennesker i butikken, sørge for avstand mellom stoler og administrere eventuelle køer
  • En av våre medarbeidere vil møte deg i døren for å forsikre seg om at du føler deg bra og ikke har noen symptomer på COVID -19 før du kommer inn 
  • Alle innfatninger vil bli vasket før og etter at de har blitt prøvd på

Bestill en synstest nær deg