Designersolbriller med styrke

Beskytt øynene med et par stilige designersolbriller med din styrke

Solbrillen er, på lik linje med andre briller, med på å uttrykke personligheten din. I og med at du ikke skal gå med solbriller hele tiden, slik som med en vanlig brille, kan du tillate deg å være litt ekstra modig med tanke på form og farge. Vi anbefaler at du også tenker over i hvilke situasjoner du skal bruke solbrillene dine, og hva du krever av dem. Har du barn er det fint om solbrillene er ekstra robuste, og skal du bruke dem under aktiviteter bør de sitte ekstra godt på. For noen er det viktigste at solbrillene ser bra ut og passer til stil og personlighet.

I år kan vi friste med moteriktige solbriller med styrke fra blant annet Converse, Tommy Hilfiger, Bruuns Bazaar, Osiris, Tiger of Sweden, Timberland og Karl Lagerfeld.
 

 

 

Boss Orange sun rx 16

Denne klassiske brune herrebrillen fra Boss Orange vil kle enhver. Den er en typisk allroundbrille som passer like godt på stranden som til mer formelle antrekk. Et sikkert valg. 

Finn ut mer

Boss Orange sun rx 18

Denne runde damebrillen fra Boss Orange oser glamour! Med dyrisk mønster på siden og sort front er dette en "se og bli sett"- brille av ypperste klasse. Er du opptatt av å følge moten og ha de nyeste trendene kan du trygt velge denne.

Finn ut mer

Converse sun rx 06

Converse har fort seilt opp som en av våre kunders virkelige favoritter, og vi skjønner godt hvorfor. Merket byr på rimelige kvalitetsinnfatninger til alle stilier. Denne klassiske pilotbrillen med dobbel nesebro går aldri av moten og passer til alle aldersgrupper og stiler. 

Finn ut mer

Tommy Hilfiger sun rx 28

Tommy Hilfiger er et av verdens ledende designermerker, kjent for å dyrke den klassiske, men kule amerikanske stilen i sitt design. Denne solbrillen er intet unntak. Perfekt til lette sommerkjoler og selskapsantrekk. 

Finn ut mer