Digital øyemåling gir deg perfekt tilpassede briller

Digital oppmåling av brille

Alle ansikter er forskjellige, og alle øyne er unike. Som en ekstraservice tilbyr Specsavers nå et nytt verktøy for øyemåling. Med Digital Øyemåling er vi i stand til å gjøre enda mer nøyaktige målinger av øynene dine, noe som er viktig for å tilpasse glassene best mulig til hver enkelt kunde.

Med Digital Øyemåling får du perfekt tilpassede briller, hver gang. Den nye teknologien gir deg muligheten til å prøve ut mange forskjellige innfatninger, og dermed finne en innfatning som passer best for deg. Med markedets nyeste teknologi, er dagene med manuell øyemåling historie.

Vår nye, digitale øyemåling gjør at det optiske senteret i brilleglasset havner nøyaktig foran din pupill, og det tas også høyde for øyestørrelse og rotasjonssenter. Dette gjør oss i stand til å tilpasse brillene dine best mulig. Jo mer presist vi får gjort disse målingene, jo mer vil du få ut av dine nye brilleglass.

Når du har valgt innfatning gjør vi målingene ved å ta et digitalfoto av deg med innfatningen på, noe som gjør at 14 ulike mål vil bli registrert i programvaren. Da har programvaren all informasjon den trenger for å lage tilpassede linser og brilleglass for akkurat deg.

Digital Øyemåling er en helt ny metode for tilpasning av briller som sørger for at den enkelte brille optimaliseres etter ditt ansikt og din stil. Digital Øyemåling inngår i KomplettSyn, i tillegg til:
 

 

●          Trykkmåling av øynene

●          Digitalt fargebilde av netthinnen

●          Test for skjeve hornhinner

●          Journal for netthinnefoto

 

 

Be om Digital Øyemåling etter at du har gjennomført synsundersøkelsen, når du skal velge briller.

Bestill synsundersøkelse her.

Dersom du vil lære mer om utvelgelse av brille, og hvordan digital oppmåling av brille fungerer, kan du ta en titt på denne videoen.