Aktuelle briller fra GANT

Gant

Aktuelle briller fra GANT

Ny kolleksjon
2for1 1995 NOK

Gant er et merke med lang historie og en rik arv. Fra merkets tidlige dager som skjorteprodusent, har det opprettholdt en lidenskap for kvalitet, pålitelighet og autentisitet. Etter å ha erobret markedet med sine utsøkte dresskjorter, tilbyr GANT nå klær for både herre, dame og barn. Interiør, klokker, skotøy og undertøyskolleksjoner selges også under GANT-merkenavnet, i tillegg til kvalitetsbriller.

Merkets detaljerte håndverk og uanstrengte, amerikanske stil kommer til sin rett i denne nye brillekolleksjonen, med GANT-navnet synlig både på stangfester og på en av de mørkeblå stangtippene. Mer enn 60 år etter at de første skjortene ble laget, understreker denne nye brillekolleksjonen GANT’s prinsipper om at når det kommer til GANT- produkter, er kun det beste godt nok.

GANT GA3148-1

SKU 30706132

Denne trendy, runde innfatningen bekrefter bare at det ikke kan bli feil med en klassiker. Den er laget av superslankt metall i mørkt sølv, og rundt kantene, broen og nedover de tynne sidene finner du intrikate, inngraverte detaljer. Looken avrundes av skilpaddemønstrede tipper med en touch av blått.

Se detajler

GANT GA GA4079-1

SKU 30706156

Forny den tidløse skilpaddemønstrede stilen med denne lyse rosa og sjokoladebrune innfatningen. Den firkantede formen får en feminin touch gjennom den lett buede øyenbrynlinjen, og matcher de rosa sidene med sin enkle branding.

Se detajler

GANT GA3145-1

SKU 30706163

Gant viderefører den rene og skreddersydde stilen fra klesplaggene sine til denne smidige, firkantede innfatningen som gir en avslappet look. Den er laget av slank acetat med glanset effekt, og den helsorte fargen gir et tydelig signal. Innfatningen avrundes av sider med enkle detaljer i grå.

Se detajler

GANT GA4082-1

SKU 30706187

Denne mykt avrundede innfatningen er vakkert feminin og laget av lys rosa acetat med en moderne, gjennomsiktig effekt. Tidløse skilpaddemønstrede sider med små, honningfargede flekker matcher de dekadente detaljene i gyllen metall.

Se detajler