2for1 fra 1 995 kr.
2for1 fra 1 995 kr.

2for1 fra 1 995 kr.

Vår Henri Lloyd-kolleksjon passer den eventyrlystne som er ute etter det siste innen teknisk design og produksjon i verdensklasse.

Se hele kolleksjonen
BUCKLE 4

BUCKLE 4

Denne pilotinspirerte innfatningen gir en casual og kul look.  En enkel metallfront blir elegant matchet med detaljer på stengene. En subtilt innrisset logo, teksturfletting og stangtipper i plast. En perfekt innfatning til både menn og kvinner.

Se mer

PUFF 2

Få en sofistikert look med denne firkantede innfatningen fra Henri Lloyd. Den er laget i acetatplast, med en matt, sort front, og har en tretekstureffekt som gir den et lite ekstra touch, og en lysebrun innside i krystall, toppet med slanke stenger i gull.

Se mer
PUFF 2
NEW RYDER 2

NEW RYDER 2

Denne titaninnfatningen i sort og gull har en rekke nydelige detaljer. En enkel forside i matt, sort metall med mønstrede detaljer i hjørnene glir sømløst over i stengene. De er pyntet i gull og matcher den spennende innsiden.

Se mer

BUCKLE 2

Denne runde innfatningen i tidløst skjellsjatteringsmønster er naturlig stilig. Den elegante brandingen i metall komplimenterer stengenes nydelig bronsefletting. Clip-on-solbriller fullfører looken.

Se mer
BUCKLE 2

Bestill en synstest nær deg