Hvordan bestiller jeg?

Hvordan legger jeg inn en bestilling?

Det tar bare noen minutter å handle hos Specsavers på nettet. Klikk på en av linsekategoriknappene i toppmenyen for å finne linsene dine.
Velg produktet du vil ha, så kommer du til en detaljert produktside, hvor du oppgir antall linser samt verdier for hvert øye.
Legg deretter linsene i handlekurven din. Du kan når som helst sjekke handlekurven og fjerne varer eller velge fra andre kategorier og legge til flere linser. Når du e ferdig, går du videre til kassen. Her ser du alle detaljer for produktene du har valgt, samt eventuelle rabatter eller fraktkostnader. Deretter velger du betalingsmåte og følger instruksjonene på skjermen i vår sikre betalingsportal.
Om betalingen blir godkjent, ser du en bekreftelse på skjermen, og du får anledning til å skrive ut en kopi av bestillingen.
OBS! Specsavers lagrer ikke betalingsinformasjonen din. Det eneste vi lagrer er de fire første og de fire siste sifrene på kreditt-/betalingskortet ditt. Det gjør vi delvis for å kunne besvare eventuelle. spørsmål, og delvis for å gjøre det lettere for deg å bestille senere.

Må jeg betale frakt?

Ja, om ikke annet står oppgitt. Fraktkostnadene vises i handlekurven din før du bekrefter bestillingen.

Om jeg registrerer meg nå, kan jeg da endre informasjonen senere?

Ja. Du kan når som helst oppdatere opplysningene dine ved å klikke på «Logg inn», «Min konto» , «Mine opplysninger og adressebok» og deretter «Rediger personoplysninger» og endre informasjonen.

Hvor beskyttet er betalingsinformasjonen min?

Veldig godt beskyttet. Betalingen gjennomføres ikke på dette nettstedet. Vi benytter en ekstern betalingsportal som håndterer betalingen direkte med din bank eller kortutsteder. Specsavers lagrer ikke betalingsinformasjonen din. Det eneste vi lagrer er de fire første og de fire siste sifrene på kreditt-/betalingskortet ditt. Det gjør vi delvis for å kunne besvare eventuelle.

Er dette et sikkert nettsted?

Ja. Vår sikkerhetsprotokoll (SSL) er av bransjestandard, og er blant markedets beste programvarer for sikker e-handel. Den krypterer all personlig informasjon om deg, slik at den beskyttes i overføringen på internett.