Kids Flexi-briller

Kids Flexi-innfatninger er robuste, men lette innfatninger som har en distinkt ultraflex-mekanisme som gjør dem svært fleksible og i stand til å tåle røff hverdagsbruk. Ny teknologi og innovativ design gjør oss nå i stand til å lage disse innfatningene i valset metall og bruke et vidt spekter av sterke farger.

Alle innfatningene i denne Kids Flexi-kolleksjonen kommer med enstyrkeglass (1,5 indeks) inkludert i prisen, og omfattes av vårt tilbud 2 for 1 barnebriller.


Kids Flexi 34

Denne bronsebrune, kantete metallinnfatningen viser en sjøgrønn krusedull på hver side. Tuppene i dyp brun acetatplast lysnes av en karamellfarge på innsiden.
Ref. 25666694

Kids Flexi 37

Denne rektangulære innfatningen i børstet, sort metall blir livet opp av et gressgrønt trykk på stengene, inspirert av kamuflasje og dinosaurskjeletter. Den livlige grønnfargen går videre til innsiden av tuppene.
Ref. 25666700

Kids Flexi 39

Denne herlige metallinnfatningen i safirblått blir beriket av trykte rosa blomster og lilla bølger på sidene. De tofargede tuppene i acetatplast er kongeblå på yttersiden og myk babyblå på innsiden.
Ref. 25666724