Air Optix Aqua

Air Optix kontaktlinser – Air Optix Aqua
25% rabatt

Air Optix Aqua

Månedslinser
3 linser
 kr 197.00    kr 147.00  

Subscription available from  kr 75.66   per eske per måned

Hvordan fungerer vårt linseabonnement?

Du ser alltid sluttsummen med eventuelle rabatter ved betaling/utsjekking. Inkluderer fri frakt og nødvendige linsekontroller.

Abonner og få dine linser levert hver tredje måned. Praktisk månedsbetaling, fri frakt og gratis linsekontroller Du kan når som helst avslutte ditt abonnement. Obs! Pris er før evt. rabatter.

Disse tilbudene er tilgjengelige:

Klikk på enkelttilbud for nærmere informasjon.

Leveringsinformasjon

Leveringstiden kan variere fra 5 til 10 virkedager avhengig av kontaktlinsetype og leveringsadresse. 

Vær oppmerksom på at leveringstiden hjem til deg i enkelte tilfeller kan bli lenger enn estimert pga situajonen med Covid 19

Vi ønsker å gjøre oppmerksom på at produktene leveres fra utlandet, men vi forsikrer om at det ikke blir lagt til  noen form for toll eller avgifter. 

Kjøpsvilkår:

Les våre kjøpsvilkår

Vi er her for å hjelpe deg. Har du spørsmål eller problemer med din bestilling, kontakt vår kundeservice.

Detaljer

Månedslinsen Air Optix Aqua fra Alcon gir opptil fem ganger høyere oksygen- gjennomtrengelighet enn tradisjonelle linser.
• De er laget av silikonhydrogel for å øke oksygengjennomtrengeligheten, noe som resulterer i lengre og mer fleksibel bruk.
• Behandling med biokompatibel plasma motvirker avleiringer og bidrar til fukting av overflaten, noe som resulterer i bedre komfort og bedre synsskarphet .
• Alcons Air Optix Aqua er en av de mest populære og praktiske månedslinsene på markedet. Naturligvis bidrar også Specsavers lave priser til denne populariteten!