easyvision Irisian Sphere

easyvision kontaktlinser – easyvision Irisian Sphere
5% rabatt

easyvision Irisian Sphere

Månedslinser
3 linser
 kr 179.00    kr 170.00  

Subscription available from  kr 69.66   per eske per måned

Hvordan fungerer vårt linseabonnement?

Du ser alltid sluttsummen med eventuelle rabatter ved betaling/utsjekking. Inkluderer fri frakt og nødvendige linsekontroller.

Abonner og få dine linser levert hver tredje måned. Praktisk månedsbetaling, fri frakt og gratis linsekontroller Du kan når som helst avslutte ditt abonnement. Obs! Pris er før evt. rabatter.

Disse tilbudene er tilgjengelige:

Klikk på enkelttilbud for nærmere informasjon.

Leveringsinformasjon

Leveringstiden kan variere fra 5 til 10 virkedager avhengig av kontaktlinsetype og leveringsadresse. 

Vi ønsker å gjøre oppmerksom på at produktene leveres fra utlandet, men vi forsikrer om at det ikke blir lagt til  noen form for toll eller avgifter. 

Kjøpsvilkår:

Les våre kjøpsvilkår

Vi er her for å hjelpe deg. Har du spørsmål eller problemer med din bestilling, kontakt vår kundeservice.

Detaljer

easyvision Irisian Sphere månedslinser er laget for Specsavers og er identiske med Alcons Air Optix Aqua . easyvision Irisian Sphere gir opp til fem ganger høyere oksygentilførsel enn tradisjonelle linser.

• De er laget av materialet silikonhydrogel for å øke oksygentilførselen til øyet -noe som gir lengre og mer fleksibel bruk.

• Behandling med biokompatibel plasma motvirker avleiringer og fremmer overflatens fuktighet noe som resulterer i bedre komfort og skarpere syn.

• Den bi- asfæriske designen av både forsiden og baksiden av linsen bidrar til å maksimere synsskarphet og passform . Dette gjør easyvision Irisian Sphere til noen av de mest komfortable månedslinsene på markedet.

easyvision Irisian Sphere månedslinser er nå tilgjengelig fra Specsavers til meget gunstige priser