easyvision Umere Daily Multifocal

easyvision kontaktlinser – easyvision Umere Daily Multifocal

easyvision Umere Daily Multifocal

Progressive linser
30 linser
kr 310.00

Subscription available from kr 93.00 per eske per måned

Hvordan fungerer vårt linseabonnement?

Du ser alltid sluttsummen med eventuelle rabatter ved betaling/utsjekking. Inkluderer fri frakt og nødvendige linsekontroller.

Abonner og få dine linser levert hver tredje måned. Praktisk månedsbetaling, fri frakt og gratis linsekontroller Du kan når som helst avslutte ditt abonnement. Obs! Pris er før evt. rabatter.

  • Visa
  • MasterCard

Leveringsinformasjon

Leveringstiden kan variere fra 5 til 14 virkedager avhengig av linsetype og leveringsadresse. 

Vi ønsker å gjøre oppmerksom på at det for tiden er forsinkelser på enkelte produkter. Den forventede leveringstiden for ditt produkt vil indikeres i handlekurven.  

Kjøpsvilkår:

Les våre kjøpsvilkår

Vi er her for å hjelpe deg. Har du spørsmål eller problemer med din bestilling, kontakt vår kundeservice.

Detaljer

Specsavers multifokale endagslinse easyvision Umere Daily Multifocal produseres eksklusivt for Specsavers av Cooper Vision. Specsavers easyvision Umere Daily Multifocal produseres i silikonhydrogel, og slipper mer oksygen til hornhinnen enn vanlige kontaktlinser noe som sikrer bedre komfort og øyehelse. easyvision Umere Daily Multifocal er utviklet spesielt for de som er presbyope, en endring i synet som gjør at du trenger ulik korrigering for nærsyn og langsyn. Specsavers easyvision Umere Daily Multifocal linser gir UVA og UVB-beskyttelse, og Cooper Visions AquaGen patenterte prosess sikrer jevn og tilstrekkelig fuktighet i linsematerialet gjennom hele dagen.

easyvision Umere Daily Multifocal finnes kun hos Specsavers, til meget gunstig pris.