easyvision Umere Daily Multifocal

easyvision kontaktlinser – easyvision Umere Daily Multifocal
5% rabatt

easyvision Umere Daily Multifocal

Progressive linser
30 linser
 kr 269.00    kr 255.00  

Subscription available from  kr 93.00   per eske per måned

Hvordan fungerer vårt linseabonnement?

Du ser alltid sluttsummen med eventuelle rabatter ved betaling/utsjekking. Inkluderer fri frakt og nødvendige linsekontroller.

Abonner og få dine linser levert hver tredje måned. Praktisk månedsbetaling, fri frakt og gratis linsekontroller Du kan når som helst avslutte ditt abonnement. Obs! Pris er før evt. rabatter.

Disse tilbudene er tilgjengelige:

Klikk på enkelttilbud for nærmere informasjon.

Leveringsinformasjon

Leveringstiden kan variere fra 5 til 10 virkedager avhengig av kontaktlinsetype og leveringsadresse. 

Vær oppmerksom på at leveringstiden hjem til deg i enkelte tilfeller kan bli lenger enn estimert pga situajonen med Covid 19

Vi ønsker å gjøre oppmerksom på at produktene leveres fra utlandet, men vi forsikrer om at det ikke blir lagt til  noen form for toll eller avgifter. 

Kjøpsvilkår:

Les våre kjøpsvilkår

Vi er her for å hjelpe deg. Har du spørsmål eller problemer med din bestilling, kontakt vår kundeservice.

Detaljer

Specsavers multifokale endagslinse easyvision Umere Daily Multifocal produseres eksklusivt for Specsavers av Cooper Vision. Specsavers easyvision Umere Daily Multifocal produseres i silikonhydrogel, og slipper mer oksygen til hornhinnen enn vanlige kontaktlinser noe som sikrer bedre komfort og øyehelse. easyvision Umere Daily Multifocal er utviklet spesielt for de som er presbyope, en endring i synet som gjør at du trenger ulik korrigering for nærsyn og langsyn. Specsavers easyvision Umere Daily Multifocal linser gir UVA og UVB-beskyttelse, og Cooper Visions AquaGen patenterte prosess sikrer jevn og tilstrekkelig fuktighet i linsematerialet gjennom hele dagen.

easyvision Umere Daily Multifocal finnes kun hos Specsavers, til meget gunstig pris.