easyvision Lacrima Toric

easyvision kontaktlinser – easyvision Lacrima Toric
VINTER33

easyvision Lacrima Toric

Toriske Linser
3 linser
kr 314.00

Subscription available from kr 114.66 per eske per måned

Hvordan fungerer vårt linseabonnement?

Du ser alltid sluttsummen med eventuelle rabatter ved betaling/utsjekking. Inkluderer fri frakt og nødvendige linsekontroller.

Abonner og få dine linser levert hver tredje måned. Praktisk månedsbetaling, fri frakt og gratis linsekontroller Du kan når som helst avslutte ditt abonnement. Obs! Pris er før evt. rabatter.

Disse tilbudene er tilgjengelige:

Klikk på enkelttilbud for nærmere informasjon.

Leveringsinformasjon

Leveringstiden kan variere fra 5 til 14 virkedager avhengig av linsetype og leveringsadresse. 

Vi ønsker å gjøre oppmerksom på at det for tiden er forsinkelser på enkelte produkter. Den forventede leveringstiden for ditt produkt vil indikeres i handlekurven.  

Kjøpsvilkår:

Les våre kjøpsvilkår

Vi er her for å hjelpe deg. Har du spørsmål eller problemer med din bestilling, kontakt vår kundeservice.

Detaljer

Specsavers toriske månedslinser easyvision Lacrima Toric er produsert av Cooper Vision eksklusivt for Specsavers, og er utformet for personer med astigmatisme (skjeve hornhinner) som må korrigeres. Specsavers easyvision Lacrima Toric produseres i et silikonhydrogel-materiale som gir en høy grad av oksygengjennomtrengelighet, og dermed mer oksygen til hornhinnen enn ved bruk av tradisjonelle myke kontaktlinser. Specsavers easyvision Lacrima Toric har en meget gunstig utforming med hensyn til oksygengjennomtrengelighet, belegg, høy fuktbarhet , mykhet og væskeinnhold. Dette gir en linse med optimal komfort og sikkerhet for hornhinnen.

easyvision Lacrima Toric finnes kun hos Specsavers, til meget gunstig pris.