easyvision Lacrima Toric

easyvision kontaktlinser – easyvision Lacrima Toric

easyvision Lacrima Toric

Toriske Linser
3 linser
 kr 314.00  

Abonnement tilgjengelig

Fra  kr 114.66   per eske per måned

Hvordan fungerer vårt linseabonnement?

Du ser alltid sluttsummen med eventuelle rabatter ved betaling/utsjekking. Inkluderer fri frakt og nødvendige linsekontroller.

Abonner og få dine linser levert hver tredje måned. Praktisk månedsbetaling, fri frakt og gratis linsekontroller Du kan når som helst avslutte ditt abonnement. Obs! Pris er før evt. rabatter.

Leveringsinformasjon

Leveringstiden kan variere fra 5 til 10 virkedager avhengig av kontaktlinsetype og leveringsadresse. 

Vær oppmerksom på at leveringstiden hjem til deg i enkelte tilfeller kan bli lenger enn estimert pga situajonen med Covid 19 

Kjøpsvilkår:

Les våre kjøpsvilkår

Vi er her for å hjelpe deg. Har du spørsmål eller problemer med din bestilling, kontakt vår kundeservice.

Detaljer

Specsavers toriske månedslinser easyvision Lacrima Toric er produsert av Cooper Vision eksklusivt for Specsavers, og er utformet for personer med astigmatisme (skjeve hornhinner) som må korrigeres. Specsavers easyvision Lacrima Toric produseres i et silikonhydrogel-materiale som gir en høy grad av oksygengjennomtrengelighet, og dermed mer oksygen til hornhinnen enn ved bruk av tradisjonelle myke kontaktlinser. Specsavers easyvision Lacrima Toric har en meget gunstig utforming med hensyn til oksygengjennomtrengelighet, belegg, høy fuktbarhet , mykhet og væskeinnhold. Dette gir en linse med optimal komfort og sikkerhet for hornhinnen.

easyvision Lacrima Toric finnes kun hos Specsavers, til meget gunstig pris.