Acuvue Oasys Multifocal

Acuvue kontaktlinser – Acuvue Oasys Multifocal

Acuvue Oasys Multifocal

Ukelinser
6 linser
kr 611.00

Subscription available from kr 193.00 per eske per måned

Hvordan fungerer vårt linseabonnement?

Du ser alltid sluttsummen med eventuelle rabatter ved betaling/utsjekking. Inkluderer fri frakt og nødvendige linsekontroller.

Abonner og få dine linser levert hver tredje måned. Praktisk månedsbetaling, fri frakt og gratis linsekontroller Du kan når som helst avslutte ditt abonnement. Obs! Pris er før evt. rabatter.

  • Visa
  • MasterCard

Leveringsinformasjon

Leveringstiden kan variere fra 5 til 14 virkedager avhengig av linsetype og leveringsadresse. 

Vi ønsker å gjøre oppmerksom på at det for tiden er forsinkelser på enkelte produkter. Den forventede leveringstiden for ditt produkt vil indikeres i handlekurven.  

Kjøpsvilkår:

Les våre kjøpsvilkår

Vi er her for å hjelpe deg. Har du spørsmål eller problemer med din bestilling, kontakt vår kundeservice.

Detaljer

Acuvue Oasys Multifokale kontaktlinser er utviklet med Johnson & Johnson’s avanserte Hydraclear® Plus teknologi og er designet for å være den aller mest komfortable linsen å bruke. Fuktigheten bevares gjennom hele dagen fra det øyeblikket du setter dem inn til du tar dem ut. Med god UV-beskyttelse og et pustende materiale, vil Acuvue Oasys Multifokale linsene sørge for god øyehelse. Denne nye og unike teknologien er spesielt utviklet for å gjøre det mulig for deg å se det du trenger, hvordan og når du trenger å se det –på nært hold, avstand og alt i mellom.