Ditt besøk hos Specsavers - steg for steg

Hos Specsavers er vi stolte av å kunne gi deg en god kundeopplevelse så snart du går inn i butikken vår. Vi gjør vårt ytterste for å gi deg alt du trenger, med vennlige og behjelpelige ansatte, dyktige optikere, og den nyeste teknologien. Denne siden vil hjelpe deg gjennom hvert steg, akkurat slik vi gjør når du besøker oss.

Våre butikker er lette å navigere i, med hundrevis av stilige innfatninger – inkludert en rekke kjente motemerker. Med vår komplette synstest gir vi deg en fullstendig øyeundersøkelse og helsetest som få andre optikere kan matche.

Vi bruker den mest sofistikerte teknologien, med blant annet trykkmåling og digital retinalfotografi. Når vi utformer brillene dine, måler vi ansiktet ditt digitalt slik at brillene passer perfekt. Selvsagt gjøres hvert eneste steg av erfarne og profesjonelle ansatte, og øynene dine blir behandlet av en kvalifisert optiker i alle våre butikker.

Nedenfor finner du en steg-for-steg-guide til din butikkopplevelse – de fem stegene dekker hele besøket ditt.

1. Velkommen til Specsavers

 
Specsavers ble grunnlagt av optikere, og din øyehelse er vår førsteprioritet fra start til slutt. Du blir mottatt av våre profesjonelle ansatte, som vil kartlegge din øyehelse for å gi deg den servicen og nøyaktigheten du fortjener. Klikk på videoen for mer informasjon.

2. Forhåndsmåling

 
Før vi utfører din synstest er det viktig for oss å finne ut hvordan øynene dine har det. Dette gjør det lettere å skreddersy din synstest, slik at den er perfekt for deg. En rekke korte, men avanserte tester gjør at vi raskt kan foreta en nøyaktig vurdering av din øyehelse. Vi bruker Fundus fotografiteknologi som gjør at vi kan oppdage tegn på mer alvorlige tilstander som for eksempel grønn stær. Klikk på videoen for mer informasjon.

3. Synstest

 
Optikeren vi kartlegge dine behov, og deretter bruke målene dine, bilder, og det aller ypperste av spesialistutstyr for å utarbeide din brilleseddel. Tonometer, autorefraktometer, retinoskop og oftalmoskop er alle viktige instrumenter i det vi kalle KomplettSyn. Ingenting overlates til tilfeldighetene når hvert øye testes individuelt og deretter begge samtidig for å finjustere analysen. Klikk på videoen for mer informasjon.

4. Finne de riktige brillene

 
Våre innfatningsstylister har ekspertisen som sørger for at vi finner den perfekte innfatningen for deg. Vi bruker digitale målingsverktøy og tar høyde for ansiktsform, hudtone og hårfarge for å finne din ideelle stil. Vi har tusenvis av innfatninger å velge fra, og en rekke forskjellige glass. Klikk på videoen for mer informasjon.

5. Henting og tilpasning

 
Sist, men ikke minst, gjør vi de siste justeringene og tilpasningene når du henter dine briller. Den siste teknologien sørger for at de passer perfekt, og føles komfortable og trygge på ansiktet ditt. Og glem ikke at dersom du får problemer eller vil endre på noe i løpet av de første tre månedene etter kjøpet – så fikser vi det. Helt uten tjas og mas. Klikk på videoen for mer informasjon.

Bestill din time her

Nå kan du ta turen til din nærmeste Specsavers-butikk og oppleve vår vennlige og profesjonelle service. Bestill din time her