Love Moschino

Moschino Frame

Nye designerbriller fra Love Moschino
2for1 fra 1795,-

Ikoniske Love Moschino retter seg mot den dynamiske, moderne unge kvinnen. Brillekolleksjonen er sofistikert og sexy, men likevel leken. Med ulike former og materialer finner den en perfekt balanse mellom det ekstravagante og klassiske. Den som bærer briller fra Love Moschino ønsker å vise at hun har sans for trender, samtidig som hun fremstår som mystisk.

LM 03 Frame

LM 03 - 1795,-

Ref. 30400160

Med et hint av kattøyeform i babyrosa har denne innfatningen helt klart en sekstitallstil, samtidig som den fremstår som ultramoderne. Den blanke fronten og stengene i svart acetatplast gjør denne til et godt valg for kontoret, mens den rosa innsiden på stengene og gullfarget logo gir deg muligheten til å skinne. Dette er den perfekte “fra jobb til bar”-brille.

Se detaljer
LM 11 Frame

LM 11 - 1795,-

Ref. 30400245

En innfatning i skilpaddemønstret acetatplast og sirkeldesignede metallstenger som viser hvordan subtile toner kan brukes for å gi et kraftig uttrykk. Den store fronten gjør denne til en nydelig overdimensjonert innfatning, med gullfarget Love Moschino-logo på siden.

Se detaljer
LM 04 Frame

LM 04- 1795,-

Ref. 30400177

Dersom du ønsker å gjøre et inntrykk kan dette være brillen for deg. I matt svart acetatplast med en overdimensjonert gullogo på siden, er dette en innfatning for deg med stor sans for det klassiske. Røde hjerter på stengene gir et funky feminint snev.

Se detaljer