Manhattan Fall – årets høstkolleksjon

Vær Deg Selv

Manhattan har en magnetisk tiltrekning på mennesker fra hele verden. Vi elsker den selvsikre og pulserende stemningen. Manhattan er et symbol på de glupske, amerikanske ambisjoner, og menneskene der lever livene sine som om hele verden ser på. Og det gjør den jo!

Men noen ganger kan det være vanskelig å bryte normen og gjøre det vi virkelig vil. Derfor introduserer Specsavers Manhattan Fall - årets høstkolleksjonen for å la deg være deg selv. Disse innfatningene vil lokke frem de smarte, men spontane og løsslupne sidene av deg.

Derfor har vi inkludert klassiske aviators inspirert av 70-tallet av materialmiks og metall. Denne kolleksjonen hjelper deg å bli den du egentlig er, og den du egentlig vil være.

Vår Viktigste Sans

Synet er vår viktigste sans, og vi får opp til 80% av sanseinntrykkene gjennom øynene. Derfor er det viktig å ta vare på synet, og fordi øynene dine forandrer seg over tid, anbefaler vi hos Specsavers at du kontrollerer øynene dine annethvert år.

KomplettSyn fra Specsavers gir deg en omfattende synstest og kan også inkludere en kontroll av øyehelsen din. Den kan gi optikeren viktige tegn på sykdommer som grønn stær og forkalkninger, og kan også avsløre tegn på mer alvorlige lidelser.

Ser du ikke det store bildet?

Betingelser

Når du kjøper 2for1 fra 1395 kr. Får du den rimeligste med på kjøpet, uavhengig av valg av brilleglass og tilleggsbehandlinger i henhold til prisliste. Standard enstyrkeglass (1,5 indeks) er alltid inkludert. Eventuell synsprøve er ikke inkludert. Kan ikke kombineres med 60+ eller andre tilbud. 2for1 er personlig og kan ikke deles med andre. Tilbudet gjelder t.o.m. 2.september 2017.