Viktigheten av å ta regelmessige synsundersøkelser

John Egil Amundsen jobber side om side med butikksjef Anne Marte Høgsnes, og stortrives med det.

De forteller begge om viktigheten av å ta regelmessige synsundersøkelser, og anbefaler å ta en synsundersøkelse hvert 2 år.

Vi har gjort vår grundige synsundersøkelse enda mer grundig, og inkluderer nå OCT som en del av undersøkelsen. Og så legger vi et par stilige briller på toppen, for kun 685 kr.

Med en OCT-maskin ser man mye mer av øynene dine. – I løpet av sekunder tas flere hundre bilder som settes sammen til et 3D-bilde, forteller optiker John Egil Amundsen hos Specsavers Mosjøen. 

OCT dybdebilde er spesielt viktig for alle over 60 år og ved arvelige øyesykdommer i familien

OCT er en del av synsundersøkelsen hos Specsavers Mosjøen, men spesielt anbefales OCT-dybdebilde for dem med: 

• Grønn stær 

• Forkalkning i netthinnen (AMD) 

• Øyesykdommer i familien 

• Høyt trykk i øyet – dette kan være tegn på grønn stær (glaukom). Trykket i øyet måles alltid i synsundersøkelsen. 

• Reduksjon i visus - det vil si at du ikke klarer å se de minste bokstavene på synsprøvetavlen med korreksjon 

• Forkalkning 

• Er nærsynt over -6 

• Diabetes 

Undersøkelse kan sammenliknes med ultralyd

En undersøkelse med OCT er helt smertefri og kan sammenliknes med ultralyd.  Infrarødt lys sendes inn i øyet og refleksjonene av dette lyset analyseres for å lage et bilde av strukturene lyset har passert gjennom. Dette gir bilder av øyet på mikronivå, og kan avdekke tidlig mistanke om øyesykdom.  

- Mange tusen nordmenn har grønn stær uten å vite om det. Mange tilfeller oppdages under rutineundersøkelse hos optiker. Derfor er jevnlige synsundersøkelser med OCT viktig, forteller John Egil. 

Specsavers Mosjøen har tilgang til øyelege som man raskt kan sende informasjon og bilder til digitalt, når det er behov for en ekstra vurdering. Oppdages noe som bør undersøkes av øyelege eller lege, så har optikere direkte henvisningsrett.  

Moderne teknologi kombinert med et godt utvalg av kvalitetsbriller til en lav pris fra både kjente designere og egne merker, er en av mange grunner til at mange går til Specsavers.  

Og husk at du alltid får 2 for 1 på briller fra 795kr.

Anne Marte og teamet ønsker alle kunder hjertelig velkommen til en grundig synsundersøkelse hos Specsavers Mosjøen!

Bestill en komplett synsundersøkelse med OCT i dag hos specsavers.no 

Vilkår og betingelser

Gjelder utvalgte innfatninger, normalpris 195 kr. inkludert standard enstyrkeglass (indeks 1,5). Kan ikke kombineres med gratis oppgradering eller andre tilbud. ©2022 Specsavers.

Når du kjøper 2for1 fra 795 kr får du den rimeligste med på kjøpet, uavhengig av valg av brilleglass og tilleggsbehandlinger i henhold til prisliste. Standard enstyrkeglass (1,5 indeks) er alltid inkludert. Eventuell synstest er ikke inkludert. Kan ikke kombineres med 60+ eller andre tilbud. 2for1 er personlig og kan ikke deles med andre. ©2022 Specsavers.