Når man har ca 900 000 kunder, finnes det mange meninger. Vi lytter gjerne til alle.

Hør hva noen av våre kunder svarte da vi spurte de hvorfor de gikk til Specsavers. Handler det om pris? Øyehelse? Eller noe annet?

Hvor mange synstap kan unngås?

Møt våre optikere og hør deres syn på øyehelse. De forteller også hva OCT betyr. Og de kommer inn på at pris og kvalitet henger sammen, men kanskje ikke på den måten de fleste tror?

Har du hørt mytene?

Innimellom hører vi myter om Specsavers. Vi har samlet noen av dem her og tillatt oss å gi svar på dem.

Lav pris er lik lav kvalitet

Noen ganger henger pris og kvalitet sammen, men ikke alltid. I Specsavers kan vi tilby deg gode priser fordi vi både kjøper og produserer mange briller. Ikke bare i Norge, men på verdensbasis. Det sikrer en høy kvalitet, men til en rimelig pris.

Produktutvalget vårt er begrenset

Hvis vi ikke har har den brillen du er ute etter så er produktuvalget vårt begrenset. Heldigvis er det veldig få som går tomhendt fra oss. Vi har et bredt utvalg av både designerbriller, egne briller og kontaktlinser i forskjellige prisklasser. Men ikke ta vårt ord for det. Kom innom en av våre butikker.

Dere sparer på kundeservicen

Vi er veldig bevisste på hvordan vi bruker penger, men service kommer vi aldri til å spare på. Faktisk så har vi gjort det sånn at hver enkelt medarbeider kan gjøre det de gjør best. Ønske deg velkommen, undersøke øynene dine, eller hjelpe deg med å finne riktig brille. Dette fungere for våre medarbeidere og spesielt for deg som kunde.

Med så lave priser så har dere sikkert ikke den nyeste teknologien

Denne er enkel, for det er faktisk det motsatte. For oss har syn og øyehelse alltid vært viktigst, så dette er et område vi aldri går i kompromiss. Vi installerer nå OCT-skannere i alle våre butikker. En type teknologi som gjør at vi kan oppdage og evaluere tilstander i dine øyne enda bedre enn vi kan i dag.