Finn din Specsavers-optiker i Bergen

Specsavers i Bergen 

I kystbyen Bergen finner du fem Specsavers-butikker, alle med autoriserte optikere som gjennomfører synsundersøkelser. Sammen med våre dyktige optikerassistenter hjelper vi deg med å finne briller og/eller kontaktlinser som passer deg og dine behov. Synet endrer seg over tid, og regelmessige synsundersøkelser er den enkleste og beste måten å ta vare på øynene og synet på. Du kan prøve briller online, og bestille time hos en av våre optikere på hjemmesiden vår.

Her finner du din optiker i Bergen:

Specsavers Bergen

Rett over veien for bryggen, ligger Specsavers i Vågsallmenningen. Med en flott beliggenhet i kjernen av Bergen, finner du en brillebutikk som fører toppkvalitetsbriller, både moderne og tidløse klassikere. I tillegg kan du få hjelp til å sjekke synet, få tilpasset innfatninger, motta vurdering på hva slags glass du trenger og mye mer. Våre autoriserte optikere gjennomfører en grundig synsjekk og gir deg den oppfølgingen du trenger. Vår butikksjef Tore Knudsen ønsker deg velkommen til Specsavers Bergen.

Specsavers Fyllingsdalen

Specsavers-butikken i Fyllingsdalen ligger godt plassert i førsteetasje på Oasen Bydelssenter. Her er butikksjefene John Theodor Flodmo og Nina Osnes Herdlevær svært opptatt av å utvikle meningsfulle og respektfulle forhold. De, samt deres kollegaer, ønsker å ivareta dine behov så godt som mulig og gi en enestående kundeservice. De bistår deg med å velge riktige briller, sjekke synet, og mye mer mens de setter dine ønsker øverst. Som alle andre Specsavers-avdelinger har butikken vår i Fyllingsdalen gode, autoriserte optikere og optikerassistenter. Timebestilling kan gjøres på våre nettsider.

Specsavers Knarvik

Kvassnesvegen huser Specsavers Knarvik. Denne avdelingen ligger tvers over gaten for bensinstasjonen 123. I vår butikk finner du imøtekommende og hyggelige medmennesker, autoriserte optikere og optikerassistenter, som bistår deg i din jakt på de perfekte brillene. De gjennomfører en grundig synssjekk, tilpasser brillene til deg og sørger for at du får et par briller som passer din ansiktsform. Vår butikksjef Helge J. Stokke ønsker deg velkommen, og vil gjøre sitt beste for at du forlater med den optimale opplevelsen hos Specsavers.

Specsavers Straume

Butikken vår i Straume ligger tvers over gaten for Coop Obs Hypermarked i Grønamyrvegen. Specsavers Straume lover alltid god service og kundebehandling. Våre autoriserte optikere og optikerassistenter hjelper deg med glede om du trenger hjelp til å finne nye briller, veiledning til å bruke kontaktlinser eller bare sjekke synet jevnlig. Specsavers står for kvalitet og gode priser, og Straume-butikken er intet unntak. Butikksjefene John Theodor Flodmo og Nina Osnes Herdlevær ønsker deg hjertelig velkommen, og stiller gjerne opp om du trenger råd og veiledning.

Specsavers Ulset/Åsane

Rett ved Åsane Hagesenter ligger Specsavers. Den gode beliggenheten gjør det enkelt å komme fram, samtidig som man kan løpe flere ærend samtidig. Hos Specsavers vet vi at synet er en av de viktigste sansene vi har og hvor viktig det er å ta vare på det. Derfor jobber vi kontinuerlig med å være blant de beste brillebutikkene på markedet, og tilby de beste synstestene. Våre autoriserte optikere og optikerassistenter sørger for at din opplevelse er flott fra du går inn døren til du går ut igjen. Om du er usikker på om dine briller passer deg lenger, om styrken burde vært justert eller om du i utgangspunktet trenger briller, kan våre medarbeidere hjelpe deg med å utrede og besvare dine spørsmål. Som alle andre Specsavers-butikker utfører vi synstester og har de samme gode prisene.

Alle våre butikker har autoriserte optikere, utfører synstest og har gode tilbud og priser på hele inventaret. Hos Specsavers gjør vi vårt beste for at du skal få akkurat det du trenger. Les mer om synstesten vår KomplettSyn.