Osiris

Osiris

Brand Image

Nye designbriller fra Osiris
1795 kr

Vi trenger alle et spontant innfall innimellom - et lite øyeblikk hvor vi slipper oss løs og gjør noe bare for moro skyld. Derfor kommer du til å elske den nye kolleksjonen fra Osiris, eksklusivt tilgjengelig hos Specsavers. Når du har på deg disse nydelige designerinnfatningene vil du føle deg annerledes, og umulig å overse.

Øyet for detaljer, kvaliteten på materialene, og den vågale formen passer for brillebrukere med selvtillit og kompetanse. Osiris bruker titan og acetat, alliert med mørke toner av rød, blå og sort i kontrast med interiør, øyenbrynstang og kanter i børstet gull.

Disse kreasjonene handler ikke bare om stil, men også om holdbarhet. De integrerte Redtenbacher-hengslene er sterke og holdbare, og både neseputene og de graverte stangtippene er svært komfortable og samtidig elegante.

Disse vågale nye innfatningene er for folk som nyter livet, og som vil fortsette med det!

Diva

SKU 30477032

Denne beskjedne innfatningen i matt, sort metall med sitt skjulte interiør i børstet gull får frem din indre diva. En smart utformet stegkant på øyenbrynstangen fremhever det feminine katteøyet, mens unike neseputer i titan og matchende stangtipper med subtil Osiris-gravering sørger for at alle øyne vendes mot deg.

Se detaljer

Drive

SKU 30477162

Vintage-inspirert med en stilig, moderne twist. Denne innfatningen passer perfekt for den polerte, profesjonelle mannen. En subtil Havana-fargepalett harmonerer fint med metallgrå detaljer. Den iriserende kvaliteten i metallkantene trekker oppmerksomheten mot øynene, med en unik hevet øyenbrynstang og stegkant i fronten.

Se detaljer

Eccentric

SKU 30477179

En fokusert og stilig innfatning med en matt sort front i børstet metall, øyenbrynsstang i midnattblå, nøkkelhullsbro på innsiden, og hengsler i toppkvalitet. Denne innfatningen passer perfekt på firkantede og rektangulære ansiktsformer. Den intellektuelle looken avrundes av sorte kanter og brandede tipper og neseputer.

Se detaljer

Unique

SKU 30477117

Denne dype, vinklede innfatningen kombinerer subtil enkelhet med briljant håndverk. En sort matt front komplimenteres av glossy sort som rammer inn øynene. Et luksuriøst bånd i børstet gull flyter elegant fra de smale tippene inn i en unik, hevet øyenbrynstang, festet i hengsler av toppkvalitet. Matchende stangtipper i gulltitan bærer den beskjedne Osiris-logoen.

Se detaljer

Respect

SKU 30477087

Klassisk stil med moderne detaljer; denne innfatningen forlanger respekt. Den vakre, flekkede Havana-effekten harmonerer perfekt med midnattblå design i titan. En hevet innside fremhever den unike øyeformen, og flyter sømløst inn i de slanke stangtippene og gir en subtil look.

Se detaljer