2for1 fra 1795 kr.
2for1 fra 1795 kr.

2for1 fra 1795 kr.

Quiksilver har tatt på seg ansvaret for å inspirere deg til å søke ut på eventyr. Det bærer kolleksjonen deres preg av, med sitt kule, sporty og fri

Se hele kolleksjonen
QS ROBIN

QS ROBIN

Clubmaster-inspirerte briller i en sort blikkmetall med satengfinish. Quiksilver tar design til neste nivå ved å kombinere kanonmetall og stenger med finish i tre-effekter.

Se mer

QUIKSILVER 46

Med disse moderne, sorte metallbrillene har Quiksilver har designet en enkel, men stilig løsning til hverdagsbruk. Den dype, rektangulære forsiden passer de fleste glasstyper, og har justerbare neseputer. Stengene har semi-gjennomsiktige, kirsebærrøde detaljer som gir denne spesielle Quiksilver-innfatningen det lille ekstra.

Se mer
QUIKSILVER 46
QS LORD

QS LORD

Quiksilver kombinerer børstet, blått metall og stenger med en festlig silikonfinish i denne halv-rammeløse innfatningen. Quiksilver-logoen pynter tippene på de mørkeblå stengene.

Se mer

QS JAXON

Innfatning i flerlags acetatplast med grå forside og klar innside. De gjennomsiktige stengene har trykk i grått metall med Quiksilver-logo, og en livlig oransje kjerne helt ned til stangtippene.

Se mer
QS JAXON

Bestill en synstest nær deg