RedGreen

RedGreen designerbriller

I 30 år har RedGreen produsert klær og tilbehør basert på sitt maritime fundament. RedGreen har funnet en balansegang mellom den urban levemåten og sine maritime røtter, og resultatet er autentiske plagg med en moderne vri. Det ikoniske RedGreen-symbolet, basert på lanternene på styrbord og babord side, finnes på alle innfatninger og gjenspeiler merkets maritime historie.

 

redgreen

REDGREEN 43

Skill deg ut fra flokkdyrene med RG 43, en profesjonell men leken innfatning med umiddelbar appell.

ref. 25666472

redgreen

REDGREEN 41

Forestill deg et sydende sted ved havna der du både kan henge med venner, gjøre forretninger og ha det gøy. Da passer denne innfatningen perfekt!

ref. 25666540

Redgreen 51

Denne runde blanke innfatningen med mørkeblå bunn og spettete topp i gull, brun og kongeblå farge skiller seg virkelig ut. Forvent deg komplimenter og beundrende blikk. 

Ref. 30473904

Redgreen 53

Denne elegante og klassiske brillen er et must i enhver brillegarderobe. Med kobberfargede stenger og stilfull utforming er det antrekket som avgjør stilen. Brillen glir rett inn i en hektisk forretningshverdag, men også til uformelle anledninger. 

Ref. 30473928

Redgreen 59

Brillen med flere nyanser grått enn de fleste. Denne gir deg en moderne look, og oser intellekt enten det er på lesesalen eller på stranda. Sjatteringene i brillen gjør at den "forandrer" seg med antrekket du bærer. 

Ref. 30473980

Redgreen 57

Dette er en utrolig stilig unisex-brille. Den runde formen gir deg en kul retrolook som vil misunne de fleste. Stengene er ensfargene, mens fronten byr på det lille ekstra. Fullfør med et røft antrekk med f.eks skjorte og jeans. Ikke rart kunder i alle aldersgrupper har trykket denne til sitt bryst. 

Ref. 30473966