Red or Dead

Red or Dead innfatninger

Red or Dead sitt mål er enkelt – å lage kommersiell design som kan bæres til alle anledninger; arbeid, fritid og lek. Det modige merket fra England bruker ungdommelige verdier fra livets skole til å gi kundene sine full frihet til å uttrykke seg. Og ingenting gir deg mer utvalg enn våre designerinnfatninger.

Kjøp en Red or Dead-brille til kun 1595,-, inkl. standard enstrykeglass (1,5 indeks) og få det andre paret gratis med 2for1 på designermerker.

Red or Dead 101

Red or Dead 101

Denne funky innfatningen har et digitalinspirert design på blågrå krystall acetatplast. Formen på innfatningen gjør den enkel å bære, og den har en fremhevet nesebro og diskret logo på siden. Passer perfekt til alle anledninger og personligheter.

Ref. 30374492 

Red or Dead 102

Red or Dead 102

Denne røykfargede grå innfatningen i acetatplast passer like godt på kontoret som på fest. Innsiden av stengene er dekket av et ikonisk Red or Dead tattoo-inspirert mønster i svart og hvitt. Med denne innfatningen finnes det ikke rom for kompromisser.

Ref. 30374508 

Red or Dead 103

Red or Dead 103

Den glatte fronten i matt svart metall på denne innfatningen står i fin kontrast til de mønstrede stengene i svart og lilla. En lett struktur på innsiden av hengslene gir en lett glitrende effekt, mens den enkle logoen i sølv tilfører eleganse.

Ref. 30374515 

Red or Dead 104

Red or Dead 104

Gjør deg klar til fest på kort varsel med denne mørkt turkise innfatningen med skilpaddemønster og dekorative stjerner på sidene. En tydelig logo på sidene og sølvstjerner ved tinningene gir deg stjernekvalitet.

Ref. 30374522

Red or Dead 105

Red or Dead 105

Det er en modig person som bærer denne innfatningen. Den stilige, kurvede metallinnfatningen i diskret blågrønn satin går over i en eksplosjon av fargekontraster på innsiden av stengene i acetatplast. Fargene går fra nyanser av oransje, til blått og gult, hele veien frem til tinningene. Denne innfatningen vil ta seg spesielt godt ut på rødhårede personer. Bær den med stolthet.

Ref. 30374539