Red or Dead

Red or Dead innfatninger

Red or Dead sitt mål er enkelt – å lage kommersiell design som kan bæres til alle anledninger; arbeid, fritid og lek. Det modige merket fra England bruker ungdommelige verdier fra livets skole til å gi kundene sine full frihet til å uttrykke seg. Og ingenting gir deg mer utvalg enn våre designerinnfatninger.

Kjøp en Red or Dead-brille til kun 1595,-, inkl. standard enstrykeglass (1,5 indeks) og få det andre paret gratis med 2for1 på designermerker.

Red or Dead 114

Denne innfatningen med klassisk svart front med en trendy rund form er et trygt valg. Stengene byr på et retropreget mønster med rød som hovedfarge. Denne brillen er en typisk allround-brille som vil passe de fleste antrekk og anledninger

Ref. 30524323

Red or Dead 117

Red or Dead 117

Denne cateye-inspirerte innfatningen vil fremheve øynene dine på en perfekt måte. Innsiden av stengene er dekket av et ikonisk Red or Dead inspirert mønster i varme fargetoner. Med denne innfatningen finnes det ikke rom for kompromisser.

Ref. 30524361

Red or Dead 115

Denne plastinnfatningen byr på lekenhet med et hint av dristighet i form av en kongeblå fargetone iblandet en herlig røykgrå farge. Innfatningen i seg selv er nett, og det er detaljene i fargespekteret som gjør at denne brillen er spesiell. 

Ref. 30524347

Red or Dead 119

Gjør deg klar til fest på kort varsel med denne spreke innfatningen! Gi antrekket en eksklusiv look med denne slangeskinnsmønstrede brillen med unike gulltoner som fremhever detaljene i brillen på en annerledes måte.

Ref. 30524385

Red or Dead 120

Det er en modig person som bærer denne innfatningen. Den stilige, svakt gjennomsiktige og glatte fronten vil kle deg med lyst hår ekstra godt! De nydelige blå stengene med et mønster som ligner roserblader vil fremheve øyne og ansikt ekstra godt. 

Ref. 30522408