2for1 fra 1 795 kr.
2for1 fra 1 795 kr.

2for1 fra 1 795 kr.

Timberland-kolleksjonen er avslappet og moderne. Brillene får du i metall og plast, og kombinerer klassiske farger med moderne detaljer.

Se hele kolleksjonen
TB1355-1

TB1355-1

Denne Timberland-innfatningen er moderne og avslappet, og oser hverdagsminimalisme. Den er laget i slankt metall, og den rektangulære formen er i slankt sølv på bunnen, og har en tykkere overside i sort som gir deg en raffinert look. Den avrundes av enkel branding på stengene, og den velkjente tre-logoen på tippene.

Se mer

TB1357-1

Denne semi-rammeløse Timberland-innfatningen har en moderne og futuristisk look, med sin dype, rene firkantform, og en slank øyebrynsbro i sort metall. Stengene i plast utfyller forsiden i sterk sort, med innslag av lys grå, hvit og branding i sølv.

Se mer
TB1357-1
TB1620-1

TB1620-1

Denne dype, firkantede innfatningen fra Timberland kommer med en khakigrønn forside i metall, med stenger i elegant skjellsjatteringsmønster – et lite nikk til merkets friluftstradisjoner. En liten plakett i sølvmetall bærer logoen stolt, og matcher den ikoniske tre-logoen på tippene.

Se mer

TB1274

Denne rektangulære metallinnfatningen minner om ikoniske briller fra 70-tallet, men er likevel svært moderne. Den sorte innfatningen med en lys oransje stripe og tidsriktige stangtipper i plast gjør at den samsvarer med nåtidens fargetrender, og samtidig føles lett og behagelig på ansiktet. 

Se mer
TB1274

Bestill en synstest nær deg