Tommy Hilfiger

Tommy Hilfiger

Tommy Hilfiger designerbriller
2 komplette par fra 1995,-

Tommy Hilfiger er et av verdens ledende designermerker, kjent for å dyrke den klassiske, men kule amerikanske stilen i sitt design. Du får to briller fra Tommy Hilfiger til prisen av én i vårt 2for1-tilbud. Begge parene er inkludert standard enstyrkeglass.

Frame

TH80 – 1995,-

Ref. 30403758

Denne brillen gir et snev av 50-tallsfølelse, samtidig som den er moderne. Fronten er laget i 3-lags acetat i klassiske Tommy Hilfiger-farger. Det ikoniske flagget kommer godt til syne på de rene, hvite stengene.

Se detaljer
Frame

TH81 – 1995,-

Ref. 30403765

Med disse overdimensjonerte brillene vil du se kul ut uten de store anstrengelsene. Den dype blåfargen blir fremhevet av smale striper med de velkjente fargene til Tommy Hilfiger i fronten. Logoen kommer også tydelig fram på siden av de tynne og lette stengene i acetatplast.

Se detaljer
Frame

TH82 – 1995,-

Ref. 30403772

Et friskt uttrykk på en klassisk skilpaddemønstret brille. Runde former og en nøkkelhullsformet nesebru i lett acetatplast. Stengene som er laget i ulike materialer gir denne stilen en moderne vri; tredetaljer ved tinningen med inngravert logo, og tynne metallkoblinger til krystallgrå ender. Denne brillen passer for deg som vil ha en hverdagslig, men trendy look.

Se detaljer
Frame

TH78 – 1995,-

Ref. 30403734

Gi deg selv et mykt og feminint uttrykk med disse mandelformede brillene. En klassisk skilpaddemønstret innfatning med et flatterende krystallfarget lag som lyser opp øyeområdet. Langs de svakt gjennomskinnelige stengene kan man se de tynne metallstengene i midten, noe som gir et delikat uttrykk. Også på disse brillene pryder det velkjente Tommy Hilfiger-flagget sidene.

Se detaljer