2for1 fra 1 995 kr.
2for1 fra 1 995 kr.

2for1 fra 1 995 kr.

Tommy Hilfiger er et av verdens ledende designermerker, og er kjent for å hylle essensen av den klassiske, avslappede amerikanske stilen.

Se hele kolleksjonen
TH 104

TH 104

Denne pilotinspirerte innfatningen er slank og sofistikert, og kommer i lett metall i matt sort med matchende detaljer på stengene og øyebrynsbroen. Den avrundes av innrisset branding på tippene, og den ikoniske logoen på den ene stangen.

Se mer

TH 105

På tross av sitt enkle design, har denne innfatningen fått litt ekstra punch takket være sin knallrøde fargefinish. Den er laget i superslankt metall, og den overdrevne, runde formen er stilsikker med siden avrundede tinninger, branding i slankt sølv og gjennomsiktige tipper.

Se mer
TH 105
TH 98

TH 98

Slank, sofistikert og uendelig anvendelig. Denne oppoverbuede, vinklede innfatningen ser fantastisk ut med skjellsjatteringsmønstret plast, og matchende stenger i skinnende gull og enkle, sorte tipper. Avrundes med innrisset branding på stengene, og fleksible hengsler.

Se mer

TH 99

Gi deg selv litt monokrom mote med denne innfatningen i matt sort. Den vinklede formen er laget i ren acetatplast, med slankt, børstet metall i sølv på  tinningene.

Se mer
TH 99

Bestill en synstest nær deg