Trend Skilpaddeskall

Skilpaddemønster er en tidløs klassiker med en vintagelook som egner seg perfekt til større innfatninger. Mønsteret kjennetegnes av spettete brun- og oransjetoner, og vil kle ethvert ansikt med en ekstra varme. Specsavers har et stort utvalg du kan blant. Fra elegante, moderne innfatninger til avrundede og brede modeller, slik at alle kan kaste seg på trenden.

Trendinspirasjon

Fra catwalkmodeller til streetstylebloggere - skilpaddemønster er populært uansett stil! Disse modellene i mørke toner løfter retrostilen inn i vår moderne tidsalder, og understreker enhver stil. Fra formelle aftenantrekk til behagelige hverdagsantrekk. De skuer elegant tilbake i tid, med en chic undertone som vil gi deg mange beundrede blikk.

Bruuns

Denne modellen fra Bruuns Bazaar har raskt blitt en favoritt blant våre kunder. Moderne stil med en børstet, matt finish i hvitt og brunt. Den ultratynne dekoren gir denne innfatningen en kraftfull, men også et feminint uttrykk.

Se kolleksjonen fra Bruuns Bazaar
Specsavers - Skilpaddeskall

For tidløse former med et snev av skilpaddeskall, se Specsavers eget varemerkeutvalg. Våre innfatninger lover overlegen stil og har designerbrillenes utseende og følelse, men uten designerens prislapp.

Se kolleksjonen fra Specsavers

Vi elsker

Cheap Monday - Specsavers Optikk

Kombinasjonen av skilpaddeskall og fargede stenger gir denne innfatningen fra Cheap Monday en overraskende vri. Den er det perfekte valget for trendsettere over alt.

Se kolleksjonen fra Cheap Monday
Tommy Hilfiger - Skilpaddeskall

De feminine innfatningene i varme karamelltoner og en subtil form passer til de fleste hudfarger. Den minimalistiske stripen ned på hver side setter kronen perfekt på verket.

Se kolleksjonen fra Tommy Hilfiger
Osiris - Specsavers Optikk

Disse kraftige innfatningene benytter skilpaddemønsteret for å utrykke en elegant, casual stil. Mørkere toner gir særpreg, og vil passe utmerket til dine hverdagsantrekk.

Se kolleksjonen fra Osiris
Specsavers Optikk

Denne brillen vil understreke din stilsikre eleganse, og et sikkert valg uansett antrekk.