Vedlikehold av brillene dine

Slik tar du vare på brillene dine

Ved riktig pleie og vedlikehold vil brillene dine vare lenger, og du vil også få en bedre synsopplevelse. Briller er en investering som skal brukes hver dag, og vi i Specsavers vil at du skal ha glede av dem i mange år. Derfor vil vi gi deg råd til hvordan du bør vedlikebeholde brillene dine. Ved å følge Specsavers råd til vedlikehold av brillene dine, vil du kunne forlenge levetiden av brillene.

  • Bruk brillerens fra Specsavers for å vaske brillene, og tørk med en myk microfiberklut. Unngå å bruke grovt papir og sterk såpe for å rense brillene. Husk å vask både glassene og innfatningen.
  • Unngå å legge glassene vendt ned mot overflaten for å ikke få riper som svekker synsopplevelsen.
  • For å unngå riper i glassene bør du oppbevare brillene i etuiet når du ikke bruker dem. Prøv å unngå å ha brillene liggende løst i vesken der det er andre objekter som kan skade brillen.
  • Bruk begge hendene når du skal ta av deg brillene. Slik unngår du at innfatningen blir skjev.
  • Unngå å sette brillen på hodet. Dette kan føre til at innfatningen utvider seg, og dermed vil brillen sitte dårligere på når du skal bruke de.
  • Ikke ta med brillen til steder med ekstreme temperaturer, for eksempel i en badstu. Unngå også å utsette brillen for kjemikalier, for eksempel hårprodukter.
  • Bruk riktig brille til ditt behov. Det er forskjell på hva du utsetter brillene dine for, og hvilken brille du har behov for. Det kan derfor være fint å kunne veksle mellom eksempelvis en databrille og sportsbriller. Slik vil du unngå å utsette brillene for slitasje på grunn av omgivelsene du befinner deg i.

Vi ønsker at du skal få mest mulig ut av brillene dine, så husk at vi tilbyr gratis etterkontroll når du har kjøpt briller hos oss. Det er viktig at de er riktig justert for en best mulig synsopplevelse. Hvis de sitter løst eller du opplever annet ubehag, kom innom din nærmeste Specsavers-butikk så hjelper vi deg gjerne å justere brillene dine. Vi både renser, retter og tilpasser de til deg.

Husk også at Specsavers har 100% fornøyd garanti. Vi ønsker at du skal være tilfredsstilt med kjøpet ditt, så hvis du ikke er helt fornøyd vil vi hjelpe deg med dette.