Vernebriller

Vernebriller til ethvert behov

Vernebriller er nødvendig i arbeidsmiljøer hvor de ansatte er utsatt for splinter, gnister, kjemikalier eller andre gjenstander som kan skade øynene. Brillene benyttes gjerne hele arbeidsdagen og det er viktig at de sitter riktig og er komfortable. De som til vanlig bruker briller må ha korrekt synskorrigering for å prestere optimalt på jobb, en komplett synsundersøkelse hos våre autoriserte optikere sikrer dette. Også ansatte som ikke har behov for styrke i vernebrillene kan med fordel ha spesialtilpassede briller for en best mulig arbeidshverdag.

Vi er alle forskjellige og det kan være vanskelig å finne en standard vernebrille som passer alle. Specsavers har en bred kolleksjon med vernebriller i forskjellige størrelser og inkluderer modeller i store størrelser. Materialene i innfatningene varierer fra plast og metall til titan. Glassene er i plast CR39, polykarbonat eller mineralglass, alt avhengig av sikkerhetsmessige krav til vernebrillen. Alle glass er herdet for økt styrke og beskyttelse mot riper, antirefleks kan i mange tilfeller være å anbefale i tillegg.

 

Kvalitet og sikkerhet i fokus

Specsavers har vernebriller fra det anerkjente globale merket JCB som er synonymt med kvalitet og sikkerhet. Alle JCB vernebriller har blitt designet og utformet med tanke på sikkerheten til sluttbrukeren. Standard for alle modeller er sidebeskyttelse som gir ekstra beskyttelse. Brillene er CE merket iht. arbeidsmiljølovens krav om å oppfylle EU direktiv 89/686 EEC. Vernebrillene er sertifisert av et uavhengig laboratorium iht. den europeiske standarden EN 166. JCB sin kolleksjon er i tillegg sertifisert iht. The British Standard Institution (BSI). BSI symbolet er en ekstra og valgfri kvalitetsstandard som overgår EN 166. Arbeidsgiver gjennomfører risikovurdering og fastslår behov for sertifisering og glasstype.