2for1 på alle briller

2for1 på alle briller

Vi spanderer den rimeligste

Nå kan du kjøpe 2 briller til prisen for 1 fra 195 kr. - vi spanderer den rimeligste.

2for1 er for deg som trenger mer enn ett par briller. Til hverdag og helg, fritid og arbeid, skjermen og bilen, eller kanskje du rett og slett bare ønsker å ha et ekstra par liggende. Du kan fritt velge innfatning, glass og tillegg på begge parene, og du betaler kun for det dyreste. Helt enkelt og helt gjennomsiktig.

Husk at hos Specsavers er enstyrkeglass alltid inkludert i prisen. Besøk din nærmeste Specsavers-butikk i dag, og benytt sjansen til å spare opptil 8 795 kr. på dine neste briller - bestill en time nedenfor. Bestill en synstest

Benytt deg av vårt supertilbud ved å bestille en time her

Ta vare på øynene dine

80% av alle sanseinntrykk kommer via synet. Det er derfor viktig å kontrollere øynene jevnlig. Over tid er det vanlig at synet ditt forandrer seg, og ofte skjer det uten at du selv legger merke til det. Våre synsundersøkelser gjennomføres av autoriserte optikere som tar din øyehelse og ditt syn på alvor. Vi legger derfor stor vekt på en høy faglig standard, og har det beste utstyret for å gjennomføre en grundig undersøkelse av øynene dine. Bestill en synstest hos en av våre autoriserte optikere i dag!

Når du kjøper 2for1 fra 195 kr. får du den rimeligste med på kjøpet, uavhengig av valg av brilleglass og tilleggsbehandlinger i henhold til prisliste. Standard enstyrkeglass (1,5) og brilletilpasning er alltid inkludert. Eventuell synsprøve er ikke inkludert. Kan ikke kombineres med 60+ eller andre tilbud. 2for1 er personlig og kan ikke deles med andre. Gjelder t.o.m. 03.08.2019 © 2019 Specsavers.