2for1 designbriller fra 1595 kr.

Kjøp to par designerbriller, betal for ett - helt uten skjulte kostnader.

Kjøp briller fra 1595 kr. eller mer, og velg mellom alle brilleglass (i henhold til prisliste). Da får du et ekstra par til samme eller lavere pris, inkludert innfatning og brilleglass. Dette gjelder ALLE brilleglass, også progressive, tynne, lette og med beskyttelser... Det stemmer - alle brilleglass er inkludert i begge parene.

Husk at hos Specsavers er glass og brilletilpasning alltid inkludert i prisen. Så besøk oss i dag, og ta med deg et par briller fra 1595 kr. Bestill en time nedenfor.


2for1 fra 1595 kr.

Kjøp

KYLIE 01

KYLIE 01

1595 kr.

KYLIE 06

KYLIE 06

1595 kr. 0 kr.


Bestill en synstest

For å benytte deg av våre gode tilbud, bestill en time her.

Ta vare på øynene dine

80% av alle sanseinntrykk kommer via synet. Det er derfor viktig å kontrollere øynene jevnlig. Over tid er det vanlig at synet ditt forandrer seg, og ofte skjer det uten at du selv legger merke til det. Våre synsundersøkelser gjennomføres av autoriserte optikere som tar din øyehelse og ditt syn på alvor. Vi legger derfor stor vekt på en høy faglig standard, og har det beste utstyret for å gjennomføre en grundig undersøkelse av øynene dine. Bestill en synstest hos en av våre autoriserte optikere i dag!

Betingelser

Når du kjøper 2for1 fra 1595 kr. får du den rimeligste med på kjøpet, uavhengig av valg av brilleglass og tilleggsbehandlinger i henhold til prisliste. Standard enstyrkeglass (1,5) er alltid inkludert. Eventuell synsprøve er ikke inkludert. Kan ikke kombineres med 60+ eller andre tilbud. 2for1 er personlig og kan ikke deles med andre. ©2017 Specsavers