2for1 progressive briller fra 1595 kr.

2for1 progressive briller fra 1595 kr.

Innfatning inkl. progressive glass

Kjøp to par progressive briller, betal kun for en

Et ekstra par briller er egentlig uunværlig – til lesing, til kjøring, som solbrille – eller om du rett og slett vil ha et reservepar. Når du kjøper brille fra 795 kr. får du et par ekstra med på kjøpet. Kjøper du f.eks et par briller til 795 kr. med standard progressive glass til 800 kr, kan du få med en brille til samme verdi eller rimeligere med på kjøpet! Da kan du f.eks få 2 par progressive briller til kun 1595 kr. 


Synet ditt er viktig, og vi anbefaler derfor at du tar en synsundersøkelse med øyehelsekontroll med jevne mellomrom

Ta vare på øynene dine

80% av alle sanseinntrykk kommer via synet. Det er derfor viktig å kontrollere øynene jevnlig. Over tid er det vanlig at synet ditt forandrer seg, og ofte skjer det uten at du selv legger merke til det. Vår synsundersøkelse KomplettSyn gjennomføres av autoriserte optikere som tar din øyehelse og ditt syn på alvor. Vi legger derfor stor vekt på en høy faglig standard, og har det beste utstyret for å gjennomføre en grundig undersøkelse av øynene dine. Bestill synstesten KomplettSyn hos en av våre autoriserte optikere i dag!

Betingelser

Når du kjøper 2for1 fra 795 kr. får du den rimeligste med på kjøpet, uavhengig av valg av brilleglass og tilleggsbehandlinger i henhold til prisliste. Standard enstyrkeglass (1,5 indeks) er alltid inkludert. Eventuell synsprøve er ikke inkludert. Kan ikke kombineres med 60+ eller andre tilbud. 2for1 er personlig og kan ikke deles med andre. ©2020 Specsavers.